Evo nekoliko IDEJA gde POTROŠITI 100 EURA od države

od Marijana

Saglasno današnjem zvaničnom kursu 1 euro iznosi 117.4000 što znači da ukoliko ste se prijavili za 100 eura koje vam država uplaćuje na račun dobićete tačno 11 740 dinara.

BUDIMO HUMANI

Prvi i najhumaniji način da ovaj novac potrošite svakako jeste da novac, ukoliko vam nije nužan, donirate humanitarnim organizacijama i ljudima i deci kojima je on mnogo više potreban nego vama. Osećaj koji u nama budi humanost ne može se rečima opisati, a saznanje da smo nekome možda spasili život, morate priznati, nema cenu.

POKRETANJE MALOG BIZNISA

Možda deluje nemoguće i vrlo smešno pokrenuti biznis sa samo 100 eura, ali to je i te kako izvodljivo. Ukoliko ste kreativni i volite da pravite ručne radove, evo savršenog trenutka da uložite novac u neophodnu opremu i da pokrenete promovisanje na društvenim mrežama – trenutno su u trendu končane haljine i topovi, te ukoliko ste talentovani u kukičanju eto sjajne ideje za pokretanje sopstvenog biznisa. Pokrenite svoj vintage profil na društvenim mrežama na kome ćete prodavati polovnu garderobu koju vrlo povoljno možete nabaviti na obližnjjim buvljacima i najlonima. Gajenje cveća i začinskog bilja takođe ne iziskuje mnogo vremena, niti prihoda, a može vam doneti poprilično finu sumu novca. Ukoliko ste dobra domaćica ili poslatičar takođe možete pokrenuti proizvodnju domaćih peciva i izradu torti i kolača gde će vam 100 eura biti sasvim dovoljna količina novca za nabavku osnovnih i najpotrebnijeg pribora i materijala. Za početak to ne moraju biti zahtevni i skupi kolači, krenite od jednostavnih mafina i krofni na primer, a potom svoj biznis možete razraditi na nekom višem nivou.

PRIČE SA SJAJNIM PREDUZETNICAMA I NJIHOVE IDEJE POTRAŽITE NA SLEDEĆEM LINKU.

PRIUŠTITE SEBI ODMOR

Dugo niste išli na odmor, sav novac koji biste sakupili utrošili biste u neke neodložne poslove i stvari, a odmor bi uvek stajao po strani. Sada je zaista pravi trenutak da poklonite sebi putovanje i da zbog toga ne osećate grižu savesti. S obzirom da je ova godina savršen trenutak da upoznate svoju zemlju i letujete u njoj, pored 100 eura koje budete dobili od države takođe možete iskoristiti i besplatne vaučere u iznosu od 5000 dinara. Informacije o uslovima i načinu konkurisanja za besplatne vaučere dobićete na sledećem linku. Na ovoj stranici nude vam se predivne vile i seoska domaćinstva koja će vas rado ugostiti i gde ćete provesti nezaboravan odmor u nekim uslovima i 15 dana za tu sumu novca.

Ukoliko pak više volite aktivan odmor, dodatni prihod možete utrošiti u jedan fin šator i vreću za spavanje i uputite se u neki kamp ili planinarski dom gde ćete moći da boravite po vrlo pristojnim cenama. Mi smo ove godine odabrali da upoznamo Frušku goru, a ukoliko i vama zvuči primamljivo pročitajte tekst o Fruškoj gori i aktivnom turizmu na našoj stranici.

View this post on Instagram

Vrabac Gocko ❤️ Vrnjacka Banja 💓

A post shared by Vrnjacka Banja – ❤️SRBIJA❤️ (@vrnjacka_banja_official) on

UGODITE SEBI I SVOJIM NAJMILIJIMA

Na samom kraju ne zaboravite da ugodite sebi. Maštate već duži period o dobroj frizuri, o masaži, maštate da kupite dobar karmin ili parfem. Želite da upišete kurs stranog jezika ili da krenete na jogu? Učinite to. Jednostavno zahvalite se same sebi i ugodite tim sitnicama na koje niste želele da potrošite novac. Zaslužile ste da budete posebne i lepe i zato ako je ta sitnica upravo način da učinite sebe srećnom i ugodite sebi, dajte i koju sumu više i nemojte žaliti jer ste ispunili sebi davnu želju. Danas postoji toliko mnogo online kurseva, te su i cene vrlo povoljne. Za novac o kome govorimo možete pohađati vrlo fine početnje kurseve jezika, programiranja, dizajna. Naravno možete kupiti i knjige iz tih oblasti, ukoliko vam je lakše da samostalno stičete znanja i veštine. Takođe toliko je mnogo sekcija i sportova gde možete poći. Neka vam ta suma novca bude sigurna godišnja ili polugodišnja članarina koja će vas pokrenuti i inspirisati.

Naravno ne zaboravite i na svoje najmilije. Obradujte ih nekom sitnicom za koju znate da će im izmamiti osmeh na lice i pokažite im koliko vam znače i koliko ste im zahvalni. Jer na samom kraju novac i sitnice nisu uopšte vredni niti bitni, kada nemate sa kim da ih podelite.

View this post on Instagram

I jeśli już jesteś tu i teraz to wrzucam inspirację na modlitwę, która towarzyszy mi od dawna 🙏 Głęboko w centrum mojego istnienia bije niewyczerpalne źródło miłości. Pozwalam jej wypłynąć na powierzenie, wypełnić moje serce, moje ciało, moją świadomość. Całe wnętrze mojego istnienia i rozprzestrzenić się dookoła i powrócić do mnie ze zwielokrotnioną mocą. Im więcej daje miłości, tym więcej mam jej do dania. Jej źródło jest niewyczerpalne. Dzięki miłość czuję się dobrze. Jest to wyraz mojej wewnątrznej radości. Kocham siebie, dlatego z miłością troszczę się o moje ciało, z miłością karmię je dobrym jedzeniem i napojami, z miłością pielęgnuje je i odziewam. Moje ciało odwdzięcza mi się promiennym zdrowiem, żywotnością i dobrą energią. Kocham siebie dlatego stwarzam sobie przytulny dom, który zaspokaja wszystkie moje potrzeby i w którym dobrze jest przebywać. Napełniam wszystkie pomieszczenia wibracją miłości tak, by wszyscy którzy tu wejdą łącznie ze mną, mogli ją chłonąć i czuć się nią wzmocnieni. Kocham siebie, dlatego mam pracę, w której używam moich twórczych zdolności i umiejętności. Pracuje z ludźmi i dla ludzi, których kocham i którzy kochają mnie i bardzo dobrze zarabiam. Kocham siebie, dlatego myślę i odnoszę się do wszystkich ludzi z miłością, bo wiem że wszystko co daje wraca do mnie pomnożone. Przyciągam do mojego życia tylko ludzi pełnych miłości, gdyż oni są zwierciadłem tego czym ja jestem. Kocham siebie, dlatego wybaczam i uwalniam się całkowicie od przeszłości i wszystkich przeszłych doświadczeń. Jestem wolna! Kocham siebie, dlatego żyję zawsze w teraźniejszości i doświadczam każdej chwili jak podarunku. Wiem, że moja przyszłość jest jasna, radosna i bezpieczna, bo jestem ukochanym dzieckiem wszechświata i z miłością troszczy się o mnie teraz i na zawsze. I tak jest! Kocham Cię ❤ . #loveyou #meditation #natural #medicine #inlove #yoga #yin #yogagirl #london #2020 #higherconsciousness #consciousness #awakening #time #present #moment #pray #for #world #freedom

A post shared by Dominika Sobesto Yoga (@dominikasobesto_yoga) on

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više