Neuredne punđe za potpuno nežan i uredan izgled

od Marijana

Neuredna kosa (messy hair) vrlo je popularna i moderna frizura današnjice. Neobavezna punđa ili konjski rep, pramenovi koji izviruju iz frizure, izlomljena kosa kao nakon buđenja daju vašem izgledu taj neki prirodan, a posve neoičan i poseban izaz. U kombinaciji sa dobrom garderobom i po kojim detaljem za kosu ove messy frizure mogu izgledati neverovatno elegantno i privlačno. Jedna među trenutno popularnijim, ali i vrlo jednostavna i stara frizura jeste i tzv. punđa.

Punđa najčešće mora biti dobro pričvršćena trakom za kosu i ukosnicama, čvrsto svezana i gotovo nepomična. Međutim neuredna punđa se može napraviti gotovo iz jednog poteza rukom tako što ćete skupiti kosu u rep, a potom je samo uvrteti u krug i napraviti bukvalno kuglu od nje. I ništa nemojte brinuti što je više ,,čupava“ i što više pramenova izviruje to će izgledati posve neobično i upadljivo, a samim tim biće i sjajan izbor za vaš outfit. Uz dobru maramu za kosu i nekoliko elegantnih šnala biće još upadljivija i mamiće poglede na svakom koraku.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više