5 MALIH OTKRIĆA KOJA OLAKŠAVAJU ŽIVOT: RIBICA KOJA RAZDVAJA ŽUMANCE I BELANCE

od Marija

Koliko bi vam život bio lakši ili bar udobniji kada biste imali „stočić“ na stranici ugaone garniture za ostavljanje čaše ili šolje ili spravicu za razdvanje žumanceta ili belanceta? Portal Pulptastic donosi baš takve primere.

DASKA ZA PEGLANJE I OGLEDALO ISTOVREMENO

Ovaj portal donosi ideju o dasci koja je istovremeno i za peglanje odeće, a služi i kao ogledalo. U horizontalnom položaju služi za peglanje, u vertikalnom za ogledanje. I zaista, ima smisla!

Sliku pogledajte OVDE.

KLUPA KOJU MOŽETE KORISTITI I POSLE KIŠE

Koliko puta niste mogli da sednete na neku klupu posle kiše? Rotirajuća klupa donosi rešenje! Ako je jedna strana mokra, okrenite drugu.

Sliku pogledajte OVDE.

KIŠOBRAN SA DRŽAČEM ZA KAFU

Pune ruke kesa i raznoraznih stvari! I još je pala kiša i treba vući i kišobran. A jurite na posao i nosite kafu. Neko se dosetio da bi to mogao da olakša. Na kraju drške kišobrana nalazi se držač u koji možete staviti „kafu za poneti“.

Sliku pogledajte OVDE.

ORMAR U KOM JE ODEĆA NA SVOM MESTU!

Odeća fino poslagana i na svom mestu? Ovaj slučaj je kod mnogih samo pola sata nakon slaganja! Ipak, neko se dosetio da nacrta delove odeće na samom ormaru i da, prateći te crteže, stavljamo odeću u određene delove ormara.

Sliku pogledajte OVDE.

RAZDVAJAČ BELANCETA I ŽUMANCETA

Sve domaćice koje prave tortu znaju kako je teško kad deo žumanceta upadne u činiju sa belancetom. Pogledajte OVDE kako se neko šaljivo dosetio da reši muke svih kuvarica!

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više