KONFERENCIJA „BIZNIS NA ŠTIKLAMA“ 25.JUNA U NOVOM SADU

od Marija

Ako ne bude nikakvih promena, Međunarodna konferencija „Biznis na štiklama“ održaće se 25. juna u Master centru Novosadskog sajma. Moto ovogodišnjeg skupa privrednica je „Odvaži se-osnaži se“, a jedna od tema biće i promocija biznisa i plasiranje proizvoda i usluga.

Predsednica kluba „Biznis na štiklama“ Sofija Bajić kaže da će se konferencija održati ukoliko „uslovi budu dozvolili“, a da će sve mere poštovati. Ako ne bude sve po planu, konferencija će se odložiti za početak jula.

„Poštovaćemo sve mere uzimajući u obzir da Master centar Novosadskog sajma to može da ispoštuje. Očekujemo 600 učesnika iz zemlje i iz regiona. Naravno ako bude bilo potrebe možemo konferenciju pomeriti i za nekoliko nedelja, početak jula na primer“, kaže Sofija.

Konferencija „Biznis na štiklama“ održavala se i protekle tri godine uvek sa ciljem edukovanja učesnica preduzetnica, razmene iskustava i međusobne saradnje.

ODVAŽI SE, OSNAŽI SE

„Moto ovogodišnje konferencije je ODVAŽI SE-OSNAŽI SE. Kao i na predhodnim konferencijama i na ovoj nešto bez čega ni jedno poslovanje ne može da uspe je marketing i to je jedna od tema. Zatim tema je i digitalni marketing, takođe bez čega se danas ne može. Ni ovoga puta neće izostati uspešne preduzetničke priče kao i izvori finansiranja“, rekla je Bajić.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više