Modna kreatorka VERA VANG ima 70 godina i izgleda kao da je jedna od svojih modela

od Marijana

Čuvena modna kreatorka, poznata po svojim bajkovitim venčanicama i svečanim haljinama, Vera Vang u svojim 70. godinama, da dobro ste čuli, sedamdesetim godinama izgleda, malo je reći, sjajno. Na svom Instagram profilu nedavno je podelila sa pratiocima fotografije iz karantina na kojima pozira u svojoj kreaciji, ali i u kratkom teksas šortsu i top majici. Mnogi bi joj pozavideli na neverovatnoj figuri i visini, a činjenica da u osmoj deceniji izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste ne prestaju da zaintrigiraju javnost i pobuđuju lavinu komentara.

View this post on Instagram

Pre-sunset @davidsbridal @kohls

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Vera Vang rođena je u Njujorku 1949. godine. Ćerka je kineskih doseljenika. Majka joj je bila prevodilac u UN, dok joj je otac bio vlasnik jedne medicinske kompanije. Diplomirala je istoriju umetnosti i već nakon diplomiranja zaposlila se kao najmlađi urednik časopisa Vogue u kome je radila čak 17. godina. Nakon toga zapošljava se u čuvenoj modnoj kompaniji Ralph Loren. Tu će ostati 2 godine nakon čega počinje samostalnu karijeru i dizajniranje sopstvenog brenda.

Vera je pravi primer da nikad nije kasno pokrenuti sopstveni biznis i postići neverovatan uspeh u poznim godinama.

Njene venčanice nosile su brojne poznate ličnosti među kojima su: Sara Džesika Parker, Maraja Keri, Dženifer Lopez, Viktorija Bekam, Ivanka Tramp, Čelzi Klinton, Kim Kardašijan…

View this post on Instagram

Eyes a tad red but new haircut……, A mild shag

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

View this post on Instagram

‘Met’ life !!!!!!!!

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

0 komentar
1

Slični članci