MIŠEL I BARAK OBAMA – LJUBAV NA PRVI POGLED

od Marija

Bivša prva dama SAD Mišel Obama je u jednoj emisiji izjavila da je ljubav nje i Baraka bila na prvi pogled.

Mišel je tom prilikom rekla da su Obama i ona različiti, pre svega misleći na odrastanje. Ona je odrastala u stabilnoj porodici, roditelji su mnogo razgovarali sa njom i bratom i uvažavali njihovo mišljenje. Njeni roditelji nisu davali prednost bratu, nego su ih jednako tretirali. Mišel je rekla da se seća večera u porodici kada je svako od njih pričao šta se tokom dana dešavalo. Sa druge strane, Obama nije ni upoznao oca, a majka je mnogo putovala, te ni sa njom nije imao svakodnevni kontakt.

Mišel i Obama su se upoznali u jednoj advokatskoj firmi gde su radili. Ona je u emisiji, gde je predstavljala svoju knjigu „Becoming“, rekla da joj se dopalo kako se Obama ponaša prema ljudima oko sebe, prema drugim ženama.

Rekla je kako nije verovala da Afroamerikanac može da pobedi na predsedničkim izborima, ali ju je suprug demantovao 2008. godine kada je postao prvi čovek Amerike, a i sveta.

Prisetila se i dana inauguracije i kaže da se seća da je tog dana bilo izuzetno hladno i da se brinula da li hladno njihovim devojčicama koje su prisustvovale tom događaju.

Bivša prva dama je izjavila da poštuje i voli to kako se Barak ponaša prema deci i koliko je posvećen njihovim devojčicama.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više