MUŽ I ŽENA PUTUJU PO SVETU SA ĆERKICOM I TAKO ZARAĐUJU!

od Marija

Britanski par Sacha i Jmayel El-Haj putuje po svetu sa trogodišnjom ćerkicom i pronašli su savršenu formulu da ta svoja putovanja unovče! Reklo bi se da je njihov život avantura, zabava, uživanje i da novac „pada sa neba“, ali nije tako.

Do sada su prošli kroz neverovatne predele Evrope i Azije i njihov život, kako sami kažu, izgleda kao da su bogataši koji su se penzionisali u 30-im godinama i odlučili da putuju po svetu. Ali, nije tako.

KAKO ZARAĐUJU?

Ova porodica zarađuje na mnogo načina putem intreneta. Od neverovatnih putovanja prave vlogove na svom YouTube kanalu „8 miles from home“. Međutim, kako kažu, od YouTube ne mogu da pokriju ni mesečne troškove hrane. Zato su osmislili mnogo druhih načina za zaradu.

S obzirom na to da putujući prave prelepe fotke, jedan od načina na koji zarađuju jeste i prodaja fotografija na sajtovima za fotografije.

Pored toga, dizajniraju nakit i majice sa svojim logoom i prodaju na online platformama. Takođe, nekada reklamiraju proizvode nekih kompanija koje im daju proviziju od prodatog.

Da bi putovali i zarađivali istovremeno, potrebno je puno znanja za poslovanje na Internetu, za kreiranje video sadržaja, fotografija i za dizajniranje proizvoda. Neizvesnost zarade sigurno postoji, ali takav avanturistički način života, vredan je svake nesigurnosti.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više