10 MINUTA PRESKAKANJA VIJAČE – 150 KALORIJA MANJE

od Marija

Preskakanje vijače je, čini se, pomalo zaboravljen vid igranja kod dece, a s obzirom na blagodeti ove aktivnosti, trebalo bi da se vrati ne samo u njihovu svakodnevicu, nego i u svakodnevicu odraslih. Deset minuta preskakanja je zapravo do 150 kalorija manje, a pozitivno utiče na celokupno zdravlje.

BRZO I LAKO

Za preskakanje vijače vam ne treba ni poseban prostor, a ni puno vremena. Dovoljno je da izađete u obližnji park i nađete malo mesta. Fitnes stručnjaci kažu da je poželjno 30 minuta dnevno ove aktivnosti kako biste ostvarili željene efekte – izbacili stres, popravili raspoloženje i izgubili koju kaloriju.

GUBITE KILOGRAME, A DA I NE OSETITE

Preskakanje vijače može biti jedan segment kvalitetno provedenog vremena sa vašom decom, a da pri tom izgubite koju kaloriju. Deset minuta preskakanja je zapravo do 150 kalorija manje, dok 30 minuta znači i preko 300 kalorija. Ukoliko ne možete 30 minuta odjednom, podelite to na po 10 minuta uz pauze. Uz redukovanje ishrane, možete postići dobre rezultate bez odlaska u teretanu i iscrpne vežbe.

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više