NAJLEPŠA RUSTIČNA VENČANJA: ideje za dekoraciju vašeg posebnog dana

od Marijana

Leto je savršeno vreme za vaše bajkovito rustično venčanje u prirodi. Mala, intimna atmosfera uz mnogo drvenih dekorativnih elemenata, cveća i zelenila učiniće vaš dan još posebnijim, dok će romantični lampioni i svetiljke vašoj bajci uneti posebnu toplu energiju i originalnost.

View this post on Instagram

Lange tafels in het gras, veel bloemen, kaarsen, lichtslingers, een barretje, een tipi-tent, het kan allemaal; ook (of zelfs: júist) met de huidige Corona-maatregelen. ❁ Trouwen jullie in 'Corona-tijd' en moeten jullie de oorspronkelijke plannen en wensen wijzigen? Dat is even schakelen…😟 Maar echt, juist met een kleine groep gasten kun je een enorme intieme en sfeervolle setting creëren! ✧ Denk bijvoorbeeld aan een kleine ceremonie met aansluitend een heerlijke lunch in een mooie tuin, weiland, bos of boomgaard. Alle tijd nemen om aan prachtig gedekte tafels uitgebreid te eten, proosten en genieten met de mensen die het dichtst bij jullie staan. Dat klinkt heerlijk, en dat is het (denk ik) ook. Treuren om dat wat je eigenlijk zo graag wilde mag natuurlijk, maar probeer creatief te denken en maak er een onvergetelijke bruiloft van, want dat kan! ❁ Je krijgt nog steeds 25% troostkorting wanneer je onze styling huurt! • Foto: @studioquayfotografie Bloemen en styling: @bloomingbyheleen Styling, verhuur en locatie: @tafelschik_bruiloftstyling • #engaged #ikgatrouwen #trouwenin2020 #trouwenin2021 #trouweninzeeland #corona #coronawedding #intiemebruiloft #intimatewedding #rusticwedding #bohemianbruiloft #bohowedding #vintagewedding #buitentrouwen #trouweninhetbos #trouwenineenboomgaard #bruiloftstyling #bruiloftverhuur #eventstyling #weddingrentals #gedektetafels #tafelstyling #tafelschik

A post shared by TAFELSCHIK (@tafelschik_bruiloftstyling) on

0 komentar
0

Slični članci