NLP TRENING OVOG VIKENDA U BEOGRADU: NAUČI KAKO DA OSTVARIŠ SVOJE CILJEVE

od Marija

Sertifikovani NLP treneri Lava Nikolić i Darko Cvetković održaće NLP basic edukaciju ovog vikenda, 13. i 14. juna, u Beogradu u hotelu IN. Svi učesnici ovog intenzivnog kursa imaće priliku da nauče kako da postave i ostvare svoje ciljeve i kako da imaju uspešnu komunikaciju sa ljudima oko sebe, a na poklon će dobiti knjige „Biznis sa svrhom“ i „Život je kao fudbalska utakmica“.

NLP odnosno neuro-lingvistično programiranje je metoda proučivanja života uspešnih ljudi. Nakon velikog broja ispitanika, naučnici su ta saznanja o navikama, razmišljanjima, strategijama uspešnih ljudi sabrali u jedinstevu metodu – NLP.

NLP treneri zapravo edukuju i pomažu ljudima da prevaziđu poteškoće na bilo kom polju i da žive baš onako kako žele – zadovoljni i srećni na poslu i u privatnom životu. Oni rade sa klijentima tako da postignu najbolje rezultate, od promene načina razmišljanja i kontrole emocija do ponašanja koje je konstruktivno za njih.

Na ovom intenzivnom dvodnevnom kursu polaznici će moći da nauče:

  • kako funkcioniše proces svake komunikacije
  • kako da sa vašim sagovornicima uspostavite uzajamni odnos poverenja i poštovanja
  • kako da uspešno komunicirate sa ljudima koji su vam „teški“
  • kako da pravilno postavite važne lične i profesionalne ciljeve
  • kako da sebe i druge motivišete na pravi način jer ista motivacija ne funkcioniše jednako za sve

Cena ovog kursa je 148 evra, ali je za ovu priliku pripremljena POSEBNA PONUDA. Moguće je da po ovoj ceni edukaciji prisustvuje dvoje ljudi, te jedan polaznik može povesti još jednu osobu i praktično platiti kurs 74 evra.

Edukacija počinje u 9 i 30, a završava se u 16 i 30 oba dana.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više