BESPLATNE APLIKACIJE KOJE ĆE TI POMOĆI U DIGITALNOM SVETU: postani profesionalni influenser u nekoliko koraka

od Marijana

U jednom od prethodnih članaka govorili smo o tome kako da brzo i lako savladamo Instagram veštine i postanemo gotovo pravi profesionalci u prezentovanju na toj društvenoj mreži. Danas ćemo otići korak dalje i sa vama ćemo podeliti besplatne aplikacije i alate koji će vam u tome pomoći.

U nastavku vam donosimo naših top 3 alatki bez kojih gotovo ne započinjemo svoje ,,rutine digitalnog oglašavanja“ i uređivanja fotografija:

CANVA

Aplikacija Canva je online aplikaciju pomoću koje možete kreirati i dizajnirati gotovo sve sadržaje za svoje društvene mreže. Ova aplikacija omogućiće vam da u samo nekoliko klikova kreirate najlepše storije i feed-ove, pa čak i popularne mimove za vaše društvene mreže ili pak ovu aplikaciju možete iskoristititi u privatne svrhe (kreiranje vizit karti, postera i biografija). Canva vam nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju dizajn, a ono što je najvažnije jeste da je njegova upotreba vrlo jednostavna i besplatna (izuzev nekih novijih sadržaja za koje je neophodno izdvojiti određenu (minimalnu) sumu novca. Ulogujte se na aplikaciju putem svog Fejsbuk naloga ili putem mejla i upustite se u dizajnerske čari koje vas tamo očekuju!

PIXLR

Mobilna i onlajn aplikacija Pixlr koristi se za obradu fotografija. Ovo je vrlo jednostavna aplikacija koja početnicima omogućava da na brz i jednostavan način iseku, rotiraju svoje fotografije, dakoriguju senke, potamne fotografiju, dodaju neki objekat ili filter kojim će fotografija izgledati u potpunosti drugačije. Preporučujemo ga toplo svim korisnicima koji se do sad nisu oprobali u tome, a imaju želju.

FACETUNE

Facetune još jedna je mobilna aplikacija uz pomoć koje ćete činiti čuda sa vašim fotografijama. Ova aplikacija, pre svega, nudi vam mogućnost da ispravite i korigujete sve nepravilnosti na svom licu, ali i telu, da izjednačite ten, da ,,skinete“ koji kg viška, da imate glamurozan holivudski osmeh. Iako smo pobornici prirodne lepote i svih,,nesavršenosti“, ova aplikacija je sjajna prva pomoć kada se iznenada pojavi ona dosadna bubuljica na čelu ili kada nam se koža previše rumeni…

0 komentar
0

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više