BESPLATNE APLIKACIJE KOJE ĆE TI POMOĆI U DIGITALNOM SVETU: postani profesionalni influenser u nekoliko koraka

od Marijana

U jednom od prethodnih članaka govorili smo o tome kako da brzo i lako savladamo Instagram veštine i postanemo gotovo pravi profesionalci u prezentovanju na toj društvenoj mreži. Danas ćemo otići korak dalje i sa vama ćemo podeliti besplatne aplikacije i alate koji će vam u tome pomoći.

U nastavku vam donosimo naših top 3 alatki bez kojih gotovo ne započinjemo svoje ,,rutine digitalnog oglašavanja“ i uređivanja fotografija:

CANVA

Aplikacija Canva je online aplikaciju pomoću koje možete kreirati i dizajnirati gotovo sve sadržaje za svoje društvene mreže. Ova aplikacija omogućiće vam da u samo nekoliko klikova kreirate najlepše storije i feed-ove, pa čak i popularne mimove za vaše društvene mreže ili pak ovu aplikaciju možete iskoristititi u privatne svrhe (kreiranje vizit karti, postera i biografija). Canva vam nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju dizajn, a ono što je najvažnije jeste da je njegova upotreba vrlo jednostavna i besplatna (izuzev nekih novijih sadržaja za koje je neophodno izdvojiti određenu (minimalnu) sumu novca. Ulogujte se na aplikaciju putem svog Fejsbuk naloga ili putem mejla i upustite se u dizajnerske čari koje vas tamo očekuju!

PIXLR

Mobilna i onlajn aplikacija Pixlr koristi se za obradu fotografija. Ovo je vrlo jednostavna aplikacija koja početnicima omogućava da na brz i jednostavan način iseku, rotiraju svoje fotografije, dakoriguju senke, potamne fotografiju, dodaju neki objekat ili filter kojim će fotografija izgledati u potpunosti drugačije. Preporučujemo ga toplo svim korisnicima koji se do sad nisu oprobali u tome, a imaju želju.

FACETUNE

Facetune još jedna je mobilna aplikacija uz pomoć koje ćete činiti čuda sa vašim fotografijama. Ova aplikacija, pre svega, nudi vam mogućnost da ispravite i korigujete sve nepravilnosti na svom licu, ali i telu, da izjednačite ten, da ,,skinete“ koji kg viška, da imate glamurozan holivudski osmeh. Iako smo pobornici prirodne lepote i svih,,nesavršenosti“, ova aplikacija je sjajna prva pomoć kada se iznenada pojavi ona dosadna bubuljica na čelu ili kada nam se koža previše rumeni…

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više