MISLI DOBRO I PRIVLAČI NAJBOLJE

od Marijana

Imate negativne misli? Součavate se sa negativnim ljudima, pojavama, dešavanjima? Do vas samih je!

Sigurno ste upoznati sa pojmom „zakon privlačnosti“? Čitali ste o tome, šlušali razna iskustva, ali i dalje vam nije jasno kako uspostaviti zakon privlačnosti i kako on uopšte deluje na naš život? Postoje tri koraka koja treba da sledite kako biste i sami bili uvereni da je zakon privlačnosti najmoćniji zakon koji i te kako deluje.


ŠTA JE ZAKON PRIVLAČNOSTI?


Pre svega bitno je znati da sve ono o čemu razmišljate vi sami privlačite u svoj život. Ukoliko posedujete negativne misli dešavaće vam se negativne stvari, ukoliko zračite pozitivnim mislima vi ćete privlačiti samo najbolje u vaš život. Svaka vaša misao je stvarna– u tome je odgovor šta je zakon privlačnosti i po kom principu on „radi“.
Želite puno novca, ljubav, želite da putujete… Vi ste magnet, stoga potrebno je da sledite tri koraka i promenite svoj život!

PRVI KORAK
Prvi korak je traženje. Postavite sebi pitanje šta je ono što zaista želite. Zapišite sve svoje želje.

DRUGI KORAK
Drugi korak je verovanje. Jako je bitno da verujete. Ukoliko verujete u ono što ste zatražili to ćete i dobiti. Vera mora biti kompletna, to podrazumeva da ono što ste zatražili, od tog trenutka već smatrate da ste primili, i da je već u vašem vlasništvu. Pustite mašti na volju, razmišljajte o tome, razmišljajte o tim stvarima kao o svojim. Budite kao dete koje mašta.

TREĆI KORAK
Treći korak i ujedno poslednji, ali ne najmanje bitan jeste primanje. Ovaj korak je blisko povezan sa prethodnim , ali u ovom koraku je bitno da se radujete. Jednostavno, počnite da se radujete! Dozvolite sebi da se osećate onako kako biste se osećali da ste već dobili ono što ste zatražili. Važno je da budete srećni i mislite pozitivno.

Ništa ne može sprečiti ostvarenje slike koju ste zamislili osim iste one moći koja ju je stvorila, a to ste vi sami.“- Ženeviv Berend

Autor: Ana Čule

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više