NOVI LETNJI TREND: GLOSSY LOOK za smele i romantične dame

od Marijana

Gloosy look, odnosno šminka koja odaje izgled sjajne, svetlucave i pomalo lepljive teksture ovoga leta apsolutni je hit među damama. Glossy look podrazumeva pre svega upotrebu sjajeva za usne, kao i kremastih senki.

Kada su nijanse u pitanju, kao i do sada apsolutni hit su pastelne nijanse kremastih senki, kao i narandžasta, odnosto rozikasta, te i crvena rumenila, koja će dodatno naglasiti vaš izgled.

Ukoliko se odlučite za pastelne nijanse senki za oči, gledajte da izbegnete karmine, kao i tamne sjajeve za usne, već odaberite prozirne, odnosno ružičaste i braon nijanse koje će se stopiti sa nijansom vaših usana. Takođe, izbegnite upotrebu ajlajnera, već oči naglasite senkom i jednim slojem maskare.

Pored intezivnih boja i paleta, ovoga leta praktikuju se i zemljane, te i ružičaste boje koje dodatno naglašavaju prirodan izgled bez previše šminke. Dakle, ukoliko odaberete ovakav izgled izbegavajte jaku šminku koja podrazumeva ajlajner, karmine, kao i pudere. Upotpunite svoj izgled sjajem za usne, tumenilom i masnom senkom koju ćete naneti na svoje oči (maskaru možete, ali ne morate koristiti).

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više