KAKO FLERTUJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI?

od Marijana

Verujete li da flertovanje i njegova uspešnost zavise i od toga u kom znaku smo rođeni? Ukoliko je tako pročitajte naš mali vodič za flert po horoskopskim znakovima i javite nam da li smo vas uverili ili razuverili u prethodnu konstataciju?!

Ako je sudite po naravi i nekim zajedničkim osobinama, flert taktika za horoskopske znakove izgledala bi ovako:

OVAN

Ovnovi su vrlo neposredni kada je flert u pitanju. Ne razmišljaju mnogo i ne prave nikakave strategije kako da osvoje partnera. Vrlo su otvoreni, komunikativni i hrabri. Ukoliko im se neko dopadne ,napadaju“ vrlo samouvereno i direktno. Međutim Ovnovi ponekad umeju da se zapetljaju ukoliko se pred njih nađe još jedan samouvereni ,,rogonja“, ali uglavnom uspeju da izvojevuju bitku i osvoje partnera samouverenošću i šarmom.

BIK

Bikovi su vrlo romantični, ali u isto vreme senzualni. Uživaju u staromodnim dejtovima i nisu im strani maniri i romantični ,,ispadi“. Njihova senzualna strana sklona je dodirima i češkanju. Oni osvajaju spontanim razgovorom i dodirima koji nikada ne prelaze granicu pristojnosti.

BLIZANCI

Kada su blizanci u pitanju, sa njima se nikada ne zna, jedni mogu biti poprilično stidljivi i romantični, dok su drugi pak vrlo slobodoumni i ponekad čak napadni. Ono što pak sve blizance karakteriše jeste da su vrlo uspešni zavodnici i da spadaju u znakove koji imaju najviše uspeha u flertu, mnogi ih smatraju ekspertima među ,,udvaračima“ i onima kojima flert i te kako ide od ruke.

RAK

Nežan, romantičan i presenzitivan znak koji flertuje vrlo pažljivo i osećajno. Rakovi pre svega teže da partnera zaštite, da mu pomognu u svakom smislu, da razgovorom upoznaju svaku njegovu stranu i čvrsto se trude da partnera razumeju. Pre svega u parnetu vide prijatelja i teže ka ostvarenju takvog odnosa, a potom pažljivo stupaju u intimne veze. Takve veze, prema pravilu uglavnom bivaju duge i vrlo kvalitetne.

LAV

Kada se lavovi udvaraju tu sve pršti od senzualnosti i dodira. Skloni su da dodiruju kosu, ramena, struk partnerke ili partnera i da jednako rukama dodiruju svoju kosu, piće… U razgovoru su otvoreni, ponekad i previše. Ne vole da budu odbijeni i često to vrlo lično doživljavaju.

DEVICA

Device su vrlo oprezne kada je izbor partnera u pitanju. Tako i flertuju. Na početku drži popriličan gard pokušavajući da upoznaju partnera i da ga proanaliziraju, ali kada se ,,zaljube“ i shvate da je partner po njihovoj meri taj gard se ruši i one postaju prave pitome maze koje obožavaju da se golicaju, češkaju, pa čak i krevelje sa svojim partnerom. Poput dece su, sa njima treba biti strpljiv, ali na kraju i te kako vredi tog strpljenja.

VAGA

Vage su vrlo brzoplete u nekim trenucima i brzo se prepuštaju emocijama, međutim o tome vrlo retko ili uopšte ne govore. Retko ćete čuti vagu da vam se ispoveda o prvom sastanku i odnosu sa partnero, dok će u vezi biti poprilično otvorena i spremna na i te kako velike kompromise i promene.

ŠKORPIJA

Kada su škorpije u pitanju. One su vrlo smele i seksipilne u udvaranju. Vole da flertuju i to ne kriju. Međutim kada osvoje partnera postaju poprilično ljubomorne i posesivne što umeju da iskažu. S druge strane njihove emocije i brižnost prema partneru su izuzetno izražene te će obožavati da se drže za ruke, ljube na javnom mestu i sede partneru u krilu (ili drže partnera u krilu u drugom slučaju).

STRELAC

Strelci su vrlo zanimljivi i neposredni partneri. Oni flertuju svojom ličnošću. Čovek se jednostavno zaljubi u njihove priče, osmeh, oči. U njihove avanture i razmišljanja. Strelac je vrlo elokventan i reči su njegovo oružje, a bogami i dobar izgled na koji mnogi padaju.

JARAC

Jarčevi su u flertu vrlo konkretni i precizni. Oni će partneru jasno dati do znanja da im se dopada i krenuće u napad. Kao i u životu i u flertu su dosledni, samouvereni i iskreni. Šarm i elegancija su ono čime takođe osvajaju.

VODOLIJA

Vodolije su izuzetno prirodne i živahne. Njih privlače otvorene, jednostavne i jednako prirodne osobe. One flertuju kroz ideje i razmene iskustava i mišljenja. U njih se prvenstveno čovek zaljubljuje u njihovu dušu i ličnost, a potom su mu sporedne vizuelne i senzualne stvari.

RIBE

Ribe su vrlo emotivan i osetljiv znak, te su stoga kada je flert u pitanju vrlo obazrive i nesigurne, ali uvek iskrene i fine. Sklone su maštanju i ljubavnoj patnji. Njihov flert se uglavnom svodi na smeškanje, vrlo inteligentan razgovor i neposrednost. Njihova je taktika da ne zavode, već da budu zavedene!

Napomena: Tekst je zabavnog karaktera i nema temelja ni u kakvoj nauci

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više