KAKO MUŠKARCI ZAPRAVO VOLE?

od Marijana

Postoji usađeno verovanje da muškarci malo i u zaista u vrlo retkim trenucima iskazuju emocije i pokazuju koliko zapravo vole svog partnera. Međutim, da li je to zaista tako ili mi u stvari samo ne umemo da dokučimo neke signale koji nam kazuju kolika je ta ljubav odista i kako se naš partner u određenom trenutku oseća?

Iz svog nekog ličnog iskustva, ali i iskustva svojih prijateljica sa kojima sam razgovarala došla sam do zaključka da su muškarci uglavnom vrlo emotivni, i čak emotivniji u određenim trenucima od žena, ali da je njihov način na koji iskazuju emocije poprilično nejasan i često nedokučiv za nas. Zato ću pokušati da u nekoliko jednostavnih primera odgonetnem koji su zapravo ti mali signali koji nam zapravo dokazuju da nas muškarac voli.

MUŠKARAC KAD VOLI, VOLI POGLEDOM

Mnogo puta se dogodilo da obučem nešto, da promenim frizuru, da se sretnem sa svojim dečkom, ali da ne dobijem povratnu informaciju: ,, Jao, koliko si lepa! Divno ti to stoji!“ kakvu sam očekivala. Dok bi prijateljica u svakoj situaciji to učinila drugoj prijateljici, muškarci su zapravo vrlo škrti na rečima, ali pogled je ono što ih nesumnjivo odaje. Da li vam se dogodilo nekada da uhvatite partnera kako se, u društvu tokom razgovora, duboko zagledao u vas, kako vas ujutru onako pospan prikajkom oka posmatra dok se budite, kako vam upućuje poglede na porodičnom ručku? Upravo na taj način od vam signalizira da voli što ste kraj njega i da uživa u vašem prisustvu i izgledu. Zato ne trošite živce u iščekivanju reči i pohvala, već hvatajte poglede i uživajte u njima.

RADO TE POZIVA U NJEGOVO DRUŠTVO

Kada muškarac voli i kada je zaljubljen do ušiju on to rado deli sa svojim prijateljima, baš kao i žene. Nema muškarca koji ne voli da se pohvali kako divnu devojku ima. Naravno, postoje i oni extra stidljivi muškarci koji ne govore o svom odnosu i izbegavaju da opisuju i previše ,,promovišu“ partnera, ali sigurno vrlo rado istog tog partnera upoznaju sa prijateljima i vode sa sobom na zajednička druženja. Dakle, kada vas muškarac sa ponosom predstavlja svom društvu i poziva vas da se istom pridružite znajte da ste na dobrom putu da ga osvojite za ceo život!

IMA MANIRE

I nek je ovo 21. vek i neka smo svi ravnopravni i jednaki, ali ipak muškarac koji svoju damu tretira kao ,,malo vode na dlanu“ je muškarac kakvog ne treba ispustiti! Muškarac voli tako što te ponese preko bare, muškarac voli tako što te zgreje svojim dukserom, muškarac voli tako što ti pridrži kaput i vrata, što ti dozvoli da budeš slabiji pol i ponosno stane pred tebe. Muškarac voli tako što se srdačno pozdravi sa tvojim roditeljima i prijateljicama. Muškarac voli tako što tvojim poznanicima uputi pozdrav! Na taj način on pokazuju interesovanje da želi da bude deo tvoje svakodnevice i tvoje porodice, društva, da on sam bude tvoja porodica i društvo i ne samo to već i da je spreman da bude stub i oslonac sa kojim možeš da planiraš budućnost i rušiš sve predrasude… Nije li to dovoljno?

Unsplash

VODI LJUBAV SA TOBOM

Da, upravo to. Muškarac koji voli vrlo obraća pažnju na ženu i ženske potrebe u trenutku intimnih odnosa. Trudi se da joj udovolji i da iskaže svoje emocije kroz seksualni čin. Ne osporavam da muškarci sa ženom ponekad treba da praktikuju i seks, ali ipak da je osnova svake uspešne veze zapravo vođenje ljubavi i razumevanje i osećanje partnera i njegovih potreba u tom trenutku. Pogled, milovanje i nežna reč jače su od avakog afrodizijaka, ako mene pitate. Šta vi mislite o tome?

PRIHVATA RAZLIČITOSTI

Muškarac koji prihvata tvoju kritiku, tvoj stil života, navike koje se razlikuju od njegovih, muškarac je koji voli! Osoba koja istinski voli dopušta partneru da bude ono što hoće, i štaviše motiviše ga i podržava da u tome istraje. Ukoliko kraj sebe imate partnera koji razume vaše želje, ideje, koji je tu da vas posavetuje i da vas ne ometa u tome, onda sta zaista našli pravog. Muškarac koji voli prihvata različitosti, ali ne zaboravite da isto iziskuje od vas jer ipak veza dvoje ljudi zasniva se na obostranoj toleranciji, razumevanju i prihvatanju!

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više