5 GREŠAKA KOJE ŽENE PRAVE U VEZAMA

od Marijana

Žene često bivaju zbunjene kada su na početku veze sa partnerom, te iz tog razloga postupaju nepromišljeno i prave tzv. ,,početničke“ greške.

U nastavku možete pročitati nekoliko grešaka koje žene prave u odnosu sa partnerom.

Žene prebrzo uozbilje vezu

Često se dešava da žene nakon prekida veze, vrlo brzo stupe u emotivne odnose sa drugom osobom i već na samom početku veze sa novim parterom zahtevaju ,,da znaju na čemu su“. To je u redu ukoliko u tome postoji granica, ali je jako bitno da se u vezi zabavljate. Vezu ne treba shvatiti kao nešto što je obavezno već kao zabavu. Sa takvim pristupom ćete privući muškarca i učiniti vaš odnos zabavnim, a on neće osetiti pritisak i neće poželeti da prekine odnos.

Žene se često ponašaju uvek na isti način

Žene često umeju da zaborave „začiniti“ svoje ponašanje u vezi. Ukoliko niste romantične, ponekad se potrudite da to budete. Potrudite se da vaši postupci prema muškarcu ne budu obični. Na taj način ćete iznenaditi partnera. Ukoliko volite da oblačite garderobu u samo određenim tonovima, ponekad to promenite i obucite garderobu jarke boje. Sigurno ćete pozitivno iznenaditi vašeg partnera.

Radite na fizičkom izgledu
Žene često zanemare svoj fizički izgled i u tome prave veliku grešku. Odaberite fizičku aktivnost koja vam odgovara i krenite! Pre svega zbog vašeg zdravlja. Muškarci su vizuelna bića i svakom muškarcu je u nekoj meri bitno kako njegova lepša polovina izgleda.

Žene žele da promene muškarca

Česta greška koju žene prave jeste da žele da promene svog muškarca ili žele da promene njegove navike. Ovo je velika greška koju žene prave jer ljudi se menjaju samo ukoliko oni to žele ili iz nekog razloga moraju. Ukoliko prečesto govorite muškarcu da treba da se promeni on će osetiti ogroman pritisak. Iz tog razloga se često dešava da muškarac odluči da prekine emotivnu vezu.

Žene žele konstantnu pažnju od strane svog partnera

Žene često zahtevaju da je njihov parter konstantno sa njima. Ovakav odnos može dovesti do neprijatnosti. Muškarci vole da provode vreme gledajući utakmicu sa prijateljima. Ukoliko pokušavate da im uskratite to vreme, vaš partner će postati nezadovoljan i to može dovesti do neprijatnih situacija u vezi. Prečesto viđanje dovodi do zasićenosti, posle nekog vremena nećete više imate tema za komunikaciju. Dopustite sebi da se uželite svog partnera. Naučite da balansirate.

Autor: Ana Čule

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više