Jedinstveni kamp nadomak Stražilova – iskusite čari kampovanja u Eko kampu Fruška gora

od Marijana

Jedinstvena oaza na Fruškoj gori, u podnožju Stražilova, na 70 kilometara od Beograda i 17 od Novog Sada – Eko kamp Fruška gora – nastao je sa ciljem da svojim posetiocima ponudi uređen prostor za odmor, druženje i zabavu u prirodi.

Eko kamp Fruška gora po svojim karakteristikama namenjen je različitim potrebama svih posetilaca. Onima koji žele da borave u uređenoj prirodi u kojoj postoje sve neophodne usluge, onima koji žele da dožive kamperski život u šatorima i kamp prikolicama, iskusnim kamperima kojima je boravak „pod vedrim nebom“ način života, mališanima koji boraveći u kampu mogu da istražuju prirodu i nauče osnovne trikove života u prirodi…

Posebno smo ponosni na negovanje kamperskih aktivnosti koje su nepravedno pomalo zaboravljenje u našoj zemlji. Kampovanje je idealna prilika da se potpuno izmestite iz svakodnevice i iskustite, barem na nekoliko dana, život u prirodi i u saglasju sa prirodom. Buđenje uz miris trave, cvrkut ptice, celodnevni boravak u prirodi i završetak dana napolju, na svežem vazduhu, sigurno jeste najbolji način da doživite prirodu u pravom svetlu – navodi se na zvaničnoj Instagram stranici ovog kampa.

S obzirom da se prostire na 20 000 kvadratnih metara, a da ograđenost tog prostora nudi željenu privatnost, kamp je idealno mesto za kreativne i inovativne proslave u prirodi. Ovde je moguće organizovati rođendane, tim bildinge, devojačke večeri i druge vrste proslava… U okviru kampa postoje klupice i stolovi pod drvenim nadstrešnicama, kao i instalirani roštilji pokraj njih. Pored izdvojenih kamp mesta gde možete ,,posaditi“ svoj šator ili prikolicu tu je i ogromna travnata površina za sve vrste igara i aktivnosti. Valja napomenuti da se sav prostor tretira redovno ekološkim sredstvima i da je higijena u samom kampu na zavidnom nivou što je od izuzetne važnosti ukoliko boravite ovde sa svojim mališanima.

Za potpunu udobnost, kamp poseduje kompletan sanitarni čvor, tuš kabine, veš mašine, što je posebno važno posetiocima koji ostaju duže.

Izvor: Instagram eko.kamp

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više