ISKORISTITE RASPARENE ŠARENE TANJIRE ZA DEKORISANJE VAŠEG PROSTORA, EVO I KAKO!

od Marijana

Ukoliko ste ljubitelj šarenih tanjira različitih dezena ili vas je pak zadesila ta nesreća da imate rasparene tanjire koje ne biste više koristili, evo sjajnog načina kako ih možete iskoristiti u prostoru u kome boravite. Napravite jednostavnu, a u isto vreme vrlo modernu dekoraciju u domu.

A evo i kako:

DEKORACIJA NA ZIDU

Odvojte tanjire različitih boja i dezena i rasporedite ih na odgovarajući zid koji želite da ukrasite. Napravite jedinstven kolaž tanjira koje ćete postaviti na zid uz pomoć eksera i zakačaljke za ram za sliku koji ćete nabaviti u obližnoj prodavnici alata. Prilepite zakačaljku za tanjir odgovarajući lepkom, a potom tanjir okačite na ekser.

ORGANIZER ZA ŠMINKU ILI NAKIT

Odaberite tanjir koji će se najbolje uklopiti uz vaš kozmetički prostor ili radni sto i na njemu držite svoje parfeme, kremice ili pak nakit i šnalice. Keramički tanjiri daće vašem prostoru elegantan i jednostavan izgled, a vama će biti sve na dohvat ruke.

UKRASNI DETALJ ZA POLICU ILI KOMODU

Ukoliko vam je neki tanjir izuzetno drag možete ga postaviti na komodu ili policu da vam krasi prostor i podseća vas na neki određeni momenat ili uspomenu… Sve što je potrebno jeste da kupite ili napravite sami stalak za tanjir i postavite ga na poželjno mesto. Stalak vrlo jednostavno možete napraviti uz pomoć nekoliko drvenih letvica. Tutorijal pogledajte na sledećem LINKU.

CVETNI NAMEŠTAJ, ZAŠTO DA NE?!

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više