ŽIVETI PUNIM PLUĆIMA: Baka koja je u 83. godini sama proputovala svet!

od Marijana

Baka Ljena kako su je od milošte zvali njeni Instagram pratioci bila je neverovatna baka iz Krasnojarska koja je odlučila da u svojoj 83. godini sama proputuje svet!

Kako prenosi portal moskva.fm ova baka je za 10-ak godina koliko je putovala posetila čak 21 državu i iskusila je mnoge avanture: jahala je konje i kamilu, vozila se motorom, plivala u okeanu, 90. rođendan dočekala je u Dominikani… Nakon fotografije sa Tajlanda gde je bila u svojoj 83. godini privukla je ogromnu pažnju medija i postala je omiljena ,,instagram blogerka“ u Rusiji. Svi su je obožavali i rado se fotografisali i susretali sa njom. Baka Ljera je znala da uživa!

Baka Ljera je preminula u 92. godini od raka pluća, ali je do samog kraja života putovala i živela srećno i aktivno! Baka Ljera je primer svima nama! U čast baka Ljere donosimo vam fotografije i uspomene sa njenih putovanja!

Naslovna fotografija je simbolična (Izvor: Pexels)

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više