KOJE SU TO TRI DAME PRIVUKLE NAJVEĆU PAŽNJU NA CRVENOM TEPIHU FILMSKOG FESTIVALA U VENECIJI?!

od Marijana

Grad na vodi, grad neverovatne mode i šarma, ali i grad poznat po čuvenim maskama i balu – Venecija, ove godine postao je i prvi grad na kome su poznate zvezde proešetale crvenim tepihom. Sa maskama ili bez njih, ovaj prvi događaj u doba korone izazvao je veliku medijsku, ali pre svega pažnju modnih kritičara.

Naime, juče je otvoren 77. po redu Filmski festival u Veneciji, a kako je ovaj festival prvi događaj takve vrste, nakon pandemije izazvane korona virusom, njegovo održavanje izazvalo je ogromnu pažnju medija, ali i pažnju samih modnih kritičara.

Nesumnjivo je da je zaštitna maska za lice ove godine postala lajt motiv crvenog tepiha, ali i pored nje predivne dame jednostavno su blistale na njemu.

Kejt Blanšet za ovu priliku odabrala je predivnu usku crnu haljinu sa širokim rukavima modnog kreatora Estebana Salzara. Zanimljivo je da je Kejt ovu haljinu već jednom nosila na crvenom tepihu i to pre 5 godina, dok je ovoga puta svoj izgled upotpunila ogrlicom, ali i obaveznom hirurškom zaptitnom maskom za lice.

Još jedna divna dama izazvala je ogromnu pažnju svojom pojavom, u pitanju je glumica Tilda Svilton koja je za ovaj događaj odabrala nepogrešivu crno-belu kombinaciju modne kuće Šanel, kao i najupečatljiviju zaštitnu masku.

Možda i najveću pažnju na festivalu izazvala je mlada i prelepa manekenka i glumica Tejlor Hil. Ona je za ovu priliku odabrala vrlo smelu Etro haljinu, koju je ukombinovala sa svojom maskom/maramom za lice.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više