Instagram profili životinjica koji će istopiti i najtvrđa srca!

od Marijana

Društvena mreža Instagram obiluje različitim sadržajima i fotografijama, ali čini nam se da nas nekako najviše razgale upravo profili i fotografije dece, ali i životinjica. Ova neodoljiva stvorenja postaju centar naše preokupacije, a njihovi vlasnici se trude da na različite načine prikažu njihov mali svet i svakodnevicu.

Stoga smo rešili da sa vama podelimo nekoliko zvezda Instagrama, koje svojom pojavom tople i najhladnija srca:

Lionel the hog

Jež Lionel zvezda je Instagrama koja nam stiže iz daleke Kalifornije. Njegov Instagram profil trenutno broji čak 150 000 pratilaca koji u živaju u kreativnim i neodoljivim fotografijama ovog nasmejanog ježa.

Henry the Colorado dog

Henri je zvezda Instagrama koja danas svoju slavu deli sa svojim novim najboljim prijateljem mačkom Balu. Ovi nerazdvojni drugari usvojeni su u topao porodični dom i sada zajedno sa svojim vlasnicima uživaju u najrazličitijim avanturama, kampujući, putujući i grleći se.

View this post on Instagram

cuddle puddle

A post shared by Henry + Baloo (@henrythecoloradodog) on

It’s doug the pug

Ovaj neodoljivi mops iz Nešvila postao je prava zvezda društvenih mreža. Njegov Instagram profil broji čak 4 miliona pratilaca, a dok se njegovi Youtube klipovi pogledaju i do 30 miliona puta. Ovaj pas upoznao je mnoge svetske zvezde, a zajedno sa vlasnikom izdao je i knjigu. Zvuči neverovatno, zar ne?!

Venus two face cat

Neodoljiva maca koja kao da ima dva lica (jedna strana lica joj je crne boje sa zelenim okom, dok je druga strana narandžasta sa plavim okom) postala je prava ljubimica na društvenim mrežama. Svojom nesavršenom lepotom ona oduševljava ljude, a svojom razdraganom ličnošću nas vrlo često nasmeje i iznova oduševi.

View this post on Instagram

😴 Goodnight! 💤

A post shared by Venus the Two Face Cat (@venustwofacecat) on

Loulou mini dachshund

Mini crni jazavičar i njegovi mnogobrojni drugari još jedna su internet senzacija koja nam stiže iz Holandije.

View this post on Instagram

Your fluff in my eye.

A post shared by Loulou & Coco (@loulouminidachshund) on

Jiff pom

A kada smo kod kuca tu je i neodoljivi pomeranac Jiff koji broji čak 10 miliona pratilaca. Ova kuca nosi titulu najpraćenije životinje na društvenim mrežama, a zanimljivo je da se pojavila u spotu za pesmu ,,Dark Horse“ popularne pevačice Kejti Peri.

View this post on Instagram

💗

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više