KAKAV NAKIT ĆEMO NOSITI OVE JESENI?!

od Marijana

Trend nošenja zlatnog nakita i dalje je sveprisutan i vrlo aktuelan, međutim ove jeseni, pored neodoljivih zlatnih komada donosimo vam još nekoliko komada nakita koje su vrlo popularni ove sezone.

I dok smo tokom leta praktikovali masivne minđuše, ove jeseni na red su došli masivni zlatni lančići i prstenje.

MASIVNI ZLATNE OGRLICE I PRSTENJE

Kada je reč o ogrlicama ove jeseni nose se ogrlice sastavljene od nekoliko nizova, a ono što ih karakteriše jesu izrazito veliki i ukrasni privesci. Što se samog prstenja tiče ono je takođe vrlo upadljivo, sa dosta cirkona, kamenčića, različitih oblika, i ono što je najvažnije izrazito zlatno žute boje.

NARUKVICE OD ĆILIBARA

Pored zlatnih boja nijansa koja preovladava ove sezone zasigurno je nijasnsa ćilibara. Tako, tokom jeseni upravo nakit od ćilibara i to narukvice postaju vrlo popularan i elegantan komad koji se može praktikovari uz košulje, rolke i džempere. Ćilibar će se kao kamen naći i na drugom nakitu, ali u svom svojstvenom obliku, u vidu perli nizaće se na našim rukama.

NAKIT OD SUŠENOG CVEĆA

Jesen svakako karakteišu nijanse žute, crvene, zelene boje, ali ono što je svakako karakteriše jeste u suvo lišće i cveće. Tako ovi neobični detalji postaju i deo ručno pravljenog nakita koji se tokom jeseni posebno nosi. Minđuše i oglrlice koje u svojim privescima sadrže sušeno cveće i lišće pravi su hit sezone, jer svojom kreativnošću, unikatnošću odišu elegancijom, ali i smelošću onoga ko ih ponese.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više