SNEŽNO BELE DNEVNE SOBE ZA BAJKOVITU ATMOSFERU U VAŠEM DOMU!

od Marijana

Lagano nam se bliže praznici, a samim tim i nezaobilazna želja za kreiranjem bajkovite praznične atmosfere. Ukoliko ste u potrazi za savršenim enterijerom koji će odgovoriti na ovaj izazov, imamo sjajan predlog za vas – uredite svoj dnevni boravak tako da u njemu dominira bela boja.

Bela boja ne samo što odaje utisak čistoće i prostranosti, već u isto vreme budi osećaj toline i mirnoće u domu. Enterijeri u kojima preovlađuje bela boja vrlo su zahtevni ukoliko imate malu decu, ali ukoliko ste sami, predstavljaju pravi izazov i dokaz istančanog ukusa.

U kombinaciji sa mekanim tepihom i ćebićima, sa malo biljaka, drvenih detalja i pokojim jastukom neutrlnih boja, oživećete beli prostor, čineći ga još toplijim kutkom. Ne moramo vam ni pominjati kako se ovakav prostor uz nekoliko jednostavnih dekorativnih elemenata prilagođava različitim sezonama.

Zimi će se sjajno uklopiti uz lampice i jelku sa poklonima jer će odavati utisak beline snega, dok će leti ova boja podsećati na pesak u kombinaciji sa boho elementima i dosta biljaka. Ne možete pogrešiti! Bela je, baš kao i crna, uvek u modi!

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više