Mnogi im zameraju što dozvoljavaju sinu da nosi haljine:oni pak prkose komentarima i odgajaju neverovatno srećno i talentovano dete!

od Marijana

Da je u životu najvažnije imati srećno i nasmejano dete i da je zapravo sasvim nevažno kako će se dete odevati, kakvog će seksualnog opredeljenja biti, koja će ga religija možda zanimati, da li će želeti da završi fakultet ili ne, podsetio nas je i jedan tata koji je ponosno podelio video pod nazivom Moj sin nosi haljine pa šta?!

Ovaj super tata podelio je vrlo emotivan trenutak u kojem njegov sin i on plešu uz poznate taktove pesme iz crtanog filma „Lepotica i zver“. Tata je ovoga puta poneo ulogu „zveri“, dok je sinčić u haljini za princeze dočarao ulogu Bel iz istoimenog crtaća. Ovaj dirljiv klip izazavao je lavinu pozitivnih komentara i podsetio nas na to koliko dečija sreća i osmeh nemaju cenu.

Ovaj maleni junak je takođe postao i pravi mali influenser čijem plesnom talentu i emociji koju izražava kroz muziku se divi skoro pola miliona ljudi. Na video klipovima njegove zvanične Instagram stranice bossbabybrody možete videti pregršt klipova jednog talentovanog, emotivnog i pre svega srećnog deteta bilo da je u suknji, haljini, trikou ili pantalonama. Zar je to pak, na samom kraju, važno?

Naslovna: Screenshot bossbabybrody Instagram Profile

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više