TRI MODELA KAPUTA KOJA ĆEMO NOSITI OVE ZIME!

od Marijana

Ukoliko ste u potrazi za svojim savršenim modelom kaputa vreme je da vas upoznamo sa tri modela koja ćete obožavati:

KAPUT OD KAŠMIRA

Ukoliko su vam kvalitet i elegancija na prvom mestu prilikom odabira kaputa nikako nećete pogrešiti u kupovini upravo onih skrojenih od visokokvalitetnog i pre svega prirodnog materijala kašmira. Kašmir se dobija od kozje dlake, izuzetno je meka i topla, a u isto vreme lagana tkanina koja prija koži tela. Ono što je takođe vrlo važno jeste da su kaputi od kašmira vrlo udobni, da je sam kašmir izuzetno postojan (kaputi se ne tegle, boja ne bledi) te ćete ulaganjem u ovakav komad garderobe dobiti kaput za ceo život. O eleganciji i visokoj modi ne moramo ni da govorimo, uverite se i sami na sledećim fotografijama.

TEDI KAPUT

Ove sezone među najpopularnijim komadima našao se i ovaj tzv. tedi kaput. U pitanju su oversize kaputi najčešće od veštačkog krzna koji su izuzetno topli i vrlo praktični. Ukoliko ste tip koji kupuje praktične komade koji se lako kombinuju, tedi kaput je upravo za vas – možete ga kombinovati gotovo uz sve: uz elegantnu garderobu,uz farmerke i rolku, uz trenerku… I ono što je bitn uvek ćete izgledati slatko i nežno, a u isto vreme biće vam toplo, meko i prilično lagano da ga nosite.

KAPUT OD TVIDA

Ljubitelji visoke mode, neuobičajenih dezena i čuvene Koko Šanel ne mogu, a da ne ponesu kaput od tvida. Tvid je malo grublja, vunena tkanina, prepoznatljiva po čuvenom isprepretenom tkanju i čvorićima različitih boja koja kreiraju najraznovrsnije dezene. Kako je izuzetno mek, skrojen od prirodnog materijala i topao ovakav kaput garancija je kvaliteta, ali i visokog ukusa.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više