MINIMALISTIČKI FRENČ JE MUST HAVE OVE SEZONE

od Marijana

U potrazi za inspirativnim manikir idejama za ovogodišnje novogodišnje veče naišli smo na zapravo vrlo jednostavne, a tako elegantne i efektne nokte, odnosno na manikir koji čini tzv. minimalistički frenč.

Minimalistički frenč predstavlja zapravo kombinaciju jedne ili dveju boja (od kojih je jedna gotovo neutralna) gde se po vrhovima noktiju sasvim neprimetno i blago iscrtava linija koja prati liniju nokta. Na ovaj način stiče se utisak da su nokti duži, a prsti uži što daje vrlo elegantan i nežan izgled rukama. S druge strane ovakva minimalna kombinacija boja izaziva savim dovoljnu pažnju, ne ističući se, ali dovoljno da se iskažu ukus i negovanost onoga ko ovakav frenč nosi. Stoga ukoliko ste baš kao i mi u potrazi za novogodišnjim manikirom savetujemo vam da dobro razmislite o ovoj ideji, jer ovakvav manikir možete potom poneti svuda i vrlo ga lako doraditi kasnije dodavši mu pokoji detalj, pečatić ili cirkon.

Naslovna fotografija: Hand photo created by valuavitaly – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više