OVAJ PRAZNIČNI MAKEUP LOOK ZALUDEO JE DRUŠTVENE MREŽE!

od Marijana

Praznična sezona tradicionalno nam donosi upadljive, šljokičave i vrlo intenzivne boje koje dodatno naglašavaju naš outfit i praznično raspoloženje. Ovoga puta u pitanju je crveni makeup koji smo navikli da nanosimo na svoje usne, a koja se ove praznične sezone pak praktikuje u vidu ajlajnera ili senki za oči.

Izazovni crveni ajlajner i senka za oči u kombinaciji sa crvenim karminom i sedefastim i zlatnim podlogama i rumenilima sjajna su praznična kombinacija koja će istaći vašu vatrenost, energiju i ujedno uneti praznične boje i raspoloženje u ovu neuobičajenu godinu!

Za one smele i kreativne dame crveni ajlajner sjajan je način da na najrazličitije načine u kombinaciji sa drugim ajlajnerima i senkama kreiraju jedinstvene dezene, pa čak i sitne crteže kojima će dodatno uneobičiti svoj izgled i uneti mu neku posebnu magiju i prazničnu čaroliju.

Dok onim praktičnim i elegantijim damama savetujemo da isprobaju jednostavnu crvenu senku u kombinaciji sa nude tonovima, kao i blagi potez četkicom crvenog ajlajnera koji će dodatno naglasiti vašu beličastu, odnosno zlatnu senku na očima.

Naslovna fotografija: Woman photo created by nakaridore – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više