NEMATE VREMENA ZA FRIZURU U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI? JEDNOSTAVNO „ZALIŽITE“ KOSU!

od Marijana

31. decembar je, radite do kasno posle podne, planove kujete u poslednji čas, želite da budete posebne i elegantne na ovaj svečani dan, a nikako ne stižete do frizera, a vremena za pranje i samostalno feniranje kose gotovo da nema. Nemojte brinuti. Vaša frizura može izgledati elegantno i savršeno na vrlo jednostavan način tako što ćete je jednostavno „zalizati“.

Uz malo laka za kosu i redak češalj napravite jednostavnu frizuru tako što ćete je „zalizati“ ka nazad ili pak sa strane.

Kosu koju ste zalizali takođe možete vrlo jednostavno oblikovati i napraviti elegantnu frizuru u vidu visokog ili pak niskog repa ili punđe.

Ova frizura savršena je za dame koje žele da istaknutu svoj vrat i poprsje, odnosno idealne su i za kombinacije koje podrazumevaju rolku i visoke kragne iz razloga što će vizuelno dodatn naglasiti, odnosno izdužiti vrat, a kosa se neće stapati sa garderobom.

Ukoliko ste pak od onih dama koje žele dodatno da zablistaju u novogodišnjoj večeri, ne zaboravite da svoju jednostavnu frizuru dodatno ukrasite maramom, ukrasnom šnalom ili pak šljokicama. Jer u novogodišnjoj večeri sve je dopušteno. Zablistajte i budite posebne!

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više