OBOJIMO TMURNE ZIMSKE DANE HULAHOPKAMA U BOJI!

od Marijana

Kišovito, hladno zimsko vreme umnogome može uticati i na naše raspoloženje, ali i na način oblačenja. Često u zimskom periodu praktikujemo tamne, hladne tonove i stvari koje nas na neki način i emotivno umaraju. Stoga ukoliko želimo da unesemo malo radosti i raspoloženja u tmurne dane, to možemo učiniti upravo unošenjem modnih dodataka i komada intezivnih boja. Jedan takav, vrlo praktičan, unikatan i udoban jesu i najlon čarape, odnosno hulahopke.

Hulahopke u boji sjajan su odevni komad koji će istaći našu eleganciju, outfit, u isto vreme ističući naše noge i graciozan hod. Ukoliko biramo hulahopke intezivnij boja, njih vrlo jednostavno možemo kombinovati i uz tamne komade, pa čak i crni outfit, a fenomenalno mogu stajati i uz druge intezivne boje ukoliko ste dovoljno smeli da ih kombinujete i zajedno ponesete. Sve u svemu, kako god da ih ponesete mamićete poglede i buditi dobro raspoloženje i komentare oko sebe, a da ne govorimo da ćete se i sami osećati raspoloženo i kao da ste upravo sišle sa modne piste.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više