ORIGINALNI BOŽIĆNI POKLONI ZA SVE ČLANOVE PORODICE!

od Marijana

Kupovina u poslednji čas može da bude vrlo iscrpna i neinspirativna, stoga smo rešili da vam pomognemo u tome i damo vam predloge šta sve to jednostavno i lepo možete pokloniti članovima svoje porodice ovog Božića.

U poslednji čas nećete imati baš veliki izbor, ali uz malo mašte i kreativnost možete kreirati i te kako sjajne poklone.

PORUKA OD ČOKOLADICA

Iskoristite prednost kupovine u prodavnicama prehrambene robe i nakupujte brdo slatkiša različitih naziva. Upakujte slatkiše u kutiju i napišite inspirativno i zanimljivo pismo u kojem ćete detaljno opisati svaki slatkiš, odnosno zašto ste baš njega izabrali.

To može izgledati ovako: Draga SEKO (seka i bata čokolade), iako si ponekat pravi davež i KINDER (jaje) LOVE YOU (čokolada Swislion) so much. S tobom bih otišla i na MARS (čokoladica) jer sa tobom je svuda najbolji provod. Znaš da ti uvek želim samo NAJLEPŠE ŽELJE (čokolada) i da si ti moj LION!

ZIMSKI SET ZA OPUŠTANJE

Ništa manje kreativan poklon jeste i zimski set za opuštanje koji možete napraviti tako što ćete kupiti sledeće proizvode: kupku, praznični čaj, mirišljavu sveću, toplu čokoladu u kesici, biskvite, masku za lice, ženski časopis… Uz adekvatnu poruku u kojoj ćete mami poželeti da se odmori od kuhinje i vas i da se prepusti toploj kupki, čokoladi i čaju, listajući opuštajuće ženske stranice, vaš poklon biće pravo osveženje i divan gest zahvalnosti i ljubavi!

JESTIVI BUKET ili KORPA

U prodavnicama prehrambene robe zasigurno ćete naći voće i povrće stoga je sjajna ideja da od njih napravite neodoljivi jestivi buket za svoje dame. Uz malo ukrasnog papira, štapića za ražnjiće (koje ćete takođe tamo pronaći) napravite jedinstven buket koji će Vaše dame, verujemo, obradovati više nego bilo šta drugo. A ukoliko niste sigurni kakav bi to buket mogao da bude na LINKU potražite sjajne bukete jedne od naših sagovornica Ije Makejeve.

Za muške članove porodice rekli bismo izazov je još teži, ali razmislite malo, kao što dame uživaju u setu za opuštanje, i muškarci mogu uživati u svom jedinstvenom SETU ZA OPUŠRANJE.

SET ZA MUŠKARCE

Set za brata ili tatu može biti sastavljen od sitnica u kojima će uživati tokom gledanja omiljene utakmice ili filma. U njega možete „strpati“ zaista svašta, od kokica, kesica kikirikija i čipseva, do piva, čokoladica, nekoliko limenki omiljenog gaziranog soka, kafica koje mogu razmutiti za čas…

KREATIVNI BONOVI

Za one koji baš pripremaju poklon u zadnji čas i apsolutno ništa nisu stigli da pripreme papir i olovku u ruke i vreme je za besplatne kupone (bonove) za masažu, pranje sudova, izvođenje psa u šetnju, tišinu, zagrljaj koje ćeš pokloniti svojim bližnjima, a oni ih potom mogu iskoristiti po potrebi i želji…

Naslovna: Background photo created by valeria_aksakova – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više