ZIMA U NOVOSADSKOM POZORIŠTU: REPERTOAR ZA JANUAR MESEC

od Marijana

Za početak nove godine, Novosadsko pozorište pripremilo je bogat repertoar za pozorišnu publiku.

Ljubitelji teatra će u januaru imati priliku da pogledaju četiri predstave sa redovnog repertoara. To su, najpre, Nosorog u režiji Nikite Milivojevića, te Seljačka opera u inscenaciji Atile Keresteša, pa najnovija – izašla pred sam kraj prethodne godine – Paravani, u režiji Dina Mustafića, i naposletku predstava Kapetan Prljavi Fred, reditelja Roberta Lenarda.

Pored toga, na repertoaru će se naći još i gostujuća predstava Čudesne svakodnevnice Pozorišnog udruženja Letnji bioskop iz Subotice, kao i Crveni fijakerinscenirani koncert studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Ovaj mesec će, svakako, proteći u znaku 47. rođendana Novosadskog pozorišta, koji se obeležava 27. januara. Za tu priliku priprema se koncert muzike Davida Klema, koju će izvoditi zajedno sa članovima glumačkog ansambla.

Predstave će se igrati od 17, 18 ili 19 časova, u zavisnosti od njihovog trajanja. O vremenu početka svake pojedinačne predstave, gledaoci se mogu informisati na sajtu pozorišta: http://www.uvszinhaz.com/sh/repertoar.

Rezervacije karata se takođe mogu izvršiti na navedenom sajtu ili pozivom na brojeve 021/525 552, odnosno 021/657 2526.

Naslovna fotografija: Novosadsko pozorište

Izvor: Novosadsko pozorište

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više