INSPIRATIVNE TETOVAŽE KOJE ODIŠU SNAGOM I ELEGANCIJOM

od Marijana

Ukoliko ste ljubitelj minimalističkih tetovaža koje nose snažnu inspirativnu poruku i u potrazi ste za idejom kaoj biste tetovažu mogle da uradite, mi smo odabrali za vas naše favorite čija nas je jednostavnost i poruka duboko inspirisala,ali i vrlo zamislila.

Shvatili smo da su najvažnije stvari nemerljive, da posle velikih padova dolaze velike pobede, ali i da je voleti sebe zapravo prvi korak ka prihvatanju svega oko sebe.

SREĆA

Predivna poruka koja će vas svakim pokretom ruke podsetiti na vrlo važnu stvar u životu – biti srećan i činiti da drugi u vašem okruženju budu srećni. Poruka koja će nas nagnati da svakoga dana tražimo sreću u malim stvarima i radujemo se životu koji nam je dat. Da usrećujemo ljude oko sebe i hranimo se osmesima, toplim zagrljajima i lepom rečju, jer zapravo to čini život lepšim, ljude skladnijim, a lice lepšim!

VOLETI SEBE, LJUBAV PREMA SEBI

Prvi korak ka spoznaji smisla i života punim plućima zasigurno je i ova jaka poruka ispisana ne slučajno pod rebrom (prisetimo se biblijskog motiva kada Bog stvara ženu od rebra muškarca) koja govori o tome da treba da volimo sebe i da se osećamo prijatno u svojoj koži. Samoprihvatanje, rad na sebi i poštovanje svog tela, ali i lika i dela izuzetno je važno za lep, ispunjen i vredan život…

PUTUJ, UPOZNAJ SEBE

Mnogi ljudi tvrde da su putovanja svojstvena samospoznaja ljudskih sposobnosti, ljudske naravi. Putujući mi spoznajemo svoje vrline i mane, svoje talente, osobine… Upoznajući nove kulture, ljude bogatimo svoj život i radimo na sopstvenom rastu, stoga je zasigurno ova jedinstvena tetovaža poruka koja nas podseća na sva ta putovanja (kako širom sveta tako i kroz običan kvart, radni prostor), sve te slučajne susrete, sva poznanstva , prihvatanja, pokušaje prilagođavanja, pa čak i odbijanja, koja nas grade i čine od nas velike ljude.

ŽIVOT JE POPUT TALASA

Usponi-padovi, čas smo gore, čas smo dole, ali opet talasamo! Krećemo se, plivamo kroz život – upravo to je i poruka ove jednsotavne tetovaže talasa. Zakači se na svoj talas i plivaj. Bori se sa talasanjem i ne odustaj! I biće tu i dobrih i loših dana, dobrih i loših ljudi, pobeda ili poraza, ali bitno je talasati se i nastaviti živeti!

Da nema mraka nikada ne bismo videli zvezde…

Pandan onome da nema loših dana, nikada ne bismo spoznali one dobre. I zaista je tako, kako bismo znali šta je dobro, da se ne dogodi i ponešto loše. Kako da znamo da nešto nije za nas, ako se nismo „opekli“. Upravo te sitne loše stvari čine od nas dobro, uče nas dobru i vode nas kroz spoznaju sebe i samog života. I zato veličajmo sve izazove, sve padove, sve loše stvari iz kojih su se potom iznedrile sve one najdivinije, najlepše i stvari vredne življenja!

Jedan je život!

Sad ili nikad?!

I na samom kraju smisao svega je… LJUBAV!

Photo by Nikhil Hassell on Unsplash

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više