NARAMENICE KAO SIMBOL SNAŽNE I ELEGANTNE ŽENE!

od Marijana

Ovogodišnja modna sezona uveliko je počela, a modni stručnjaci već uveliko polemišu o novim modnim trendovima i uticaju koji je na sve nas pa i na modu ostavila pandemija korona virusa.

Nesumnjivo je da su novi način života, nove navike koje smo usvojili, pravila ponašanja umnogome uticala i na naš način odevanja i da smo pre svega shvatili koliko su nam važni komfor i praktičnost. Jednako važno pitanje podstaknuto ovim dešavanjima jeste i borba za ženska prava, zaštita i osnažavanje žena.

Upravo iz tog razloga, mnogi stručnjaci tvrde da je trend naramenica postao izuzetno popularan kako bi dame svojim ramenima iskazale sebe u punoj snazi, jakim i gotovo višim nego uobičajeno. Naramenice nesumnjivo vizuelno čine ženu širom pa samim tim i odaju utisak snage, ali jednako ističu žensku figuru čineći naš izgled vrlo elegantnim i jedinstvenim.

Pored uobičajenih sakoa koje su naše mame i bake nosile sa naramenicama, ovoga puta na scenu stupa sasvim novi trend koji će ovoga proleća biti jedan od vodećih, u pitanju su majice širokih bratela sa naramenicama.

Ove lagane komade nosićemo pre svega upasane u uske pantalone, ali i suknje kako bismo vizuelno istanjili svoj struk ističući upravo ramena.

Photo by cottonbro from Pexels

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više