Bliži se Dan zaljubljenih… VREME JE DA OSMISLITE SAVRŠEN POKLON! Mi vam donosimo čak 5 jedinstvenih ideja kojima ćete svog PARTNERA oboriti sa nogu!

od Marijana

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a samim ti i večita dilema šta pokloniti svom muškarcu, a da nije previše kliše, romantično ili pak beskorisno. Prerasli smo odavno plišane igračke, slatke kutije sa porukicama i parfeme i praktičnost i koristnost su nam na prvom mestu, a opet bismo da to bude kreativno i jedinstveno?

Verovali ili ne, došli smo ne na jednu, već na čak pet poklon ideja koje ćete obožavati!

TOČILICA ZA PIVO

Kao što svaka žena mašta da u svom domu ima aparat za kafu sa kojeg će ispijati najukusniji espreso ili mešati najukusnije late i kapućino kafe, tako i muškarci tiho čeznu za jednom točilicom za pivo u svojoj kuhinji. Ovakve točilice za manje količine piva (do 2 litre) možete pronaći po vrlo pristupačnim cenama, a uz to svom partneru možete kupiti i burence omiljenog piva koje će natočiti u nju. Sigurni smo d aće vaš partner, ukoliko je ljubitelj piva, obožavati ovaj poklon i sa radošću točiti pivo svojim prijateljima, ali i sebi posle napornog radnog dana. Verujte nam na reč, obožavaće ga, a i vas će!

PAKET ZA FILMADŽIJE

Ukoliko je vaš partner pravi filmadžija smislili smo sjajan poklon za njega! Poklonite mu mesečnu pretplatu na Netflix ili neki drugi sajt pa čak i TV kanale kablovskih operatera na kojem će moći nesmetano da gleda najnovije filmove ili serije. Ovaj poklon možete mu napismeno pokloniti u vidu koverte sa pristupnim podacima koju ćete smestiti u korpu sa raznoraznim đakonijama koje može grickati tokom gledanja filmova (korpu možete napuniti kokicama, kikirikijem, čipsevima, limenkama soka ili nekog drugog pića, možete dodati pokoju čokoladicu). Ovaj paket zasigurno će ga oboriti sa nogu, a vaša kreativnost nadmašiće sva njegova očekivanja!

KOMPLET ZA NEGU BRADE

Za praktične muškarce koji imaju bradu set za negu iste sjajan je poklon koji mu možete pokloniti. Možete se potruditi i potražiti proizvođače koji nude personalizovani češljić za bradu, a koji ćete ukombinovati sa najrazličitijim sredstvima za negu iste, odnosno sa različitim kremama, voskovima, šamponima, pa i berberskim makazivama kojima će moći sam da je oblikuje. Ovakve setove vrlo je lako pronaći u drogerijama ili u onlajn prodaji, a o njihovoj praktičnosti i vizuelnom utisku ne moramo ni da govorimo!

FIT PASS

Ukoliko je vaš partner ljubitelj sporta fit pass odličan je i praktičan poklon za njega. Možete mu uplatiti mesečnu, polumesečnu, pa čak i godišnju kartu za fit pass kojom će imati pristup na najrazličitije treninge i sportove. Ne samo što će na taj način ostati u formi, već će imati priliku da se oproba u najrazličitijim sportovima na najrazličitijim lokacijama u grad, pa i sa najrazličitijim okruženjem. A morate priznati, to bi izuzetno skupo bilo da je u pitanju pojedinačna cena za svaku aktivnost.

SMART NERUKVICA

Nismo zaboravili ni na ljubitelje tehnologija i noviteta u tom polju. Pametne narukvice, za razliku od pametnih satova imaju mnogo povoljniju cenu, a pak dosta sličnih aplikacija i mogućnosti koje će vam olakšati svakodnevni život. Sa pametnom narukvicom vaš partner moći će da meri otkucaje srca tokom treniranja, da dobija izveštaje o prispeću poruka i poziva na telefon (pa čak i da čita iste), da aktivira alarm, prati kvalitet sna i još mnogo toga…

Naslovna: Photo by alleksana from Pexels

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više