KAKO DA SOFISTICIRANI MANIKIR PREOBRATITE U NAJROMANTIČNIJE NOKTIĆE OVOG FEBRUARA!

od Marijana

Ljubitelj ste jednostavnih manikira, ali biste opet voleli da ih neprimetno ukrasite motivima ljubavi za ovaj romantičan februar? Uz nekoliko sjajnih idejnih rešenja možete to i učiniti.

Ukoliko ste do sad praktikovali da svoje nokte sređujete tako što biste ih farbali u neutralne tonove poput boje mesa ili puder roze, nemojte odustati od ove sjajne ideje samo ih obogatite jednostavnim i sitnim detaljima koji asociraju na ljubav. To mogu biti srculenca, poljupčići, kupidoni

Prilikom ovakvog manikira važno je da ne preterate sa detaljima, te vam stoga savetujemo da ukoliko birate veći detalj on bude istaknut samo na jednom noktu, dok će sitniji detalji moći biti raspoređeni na svakom, ali s time da budu simetrični i vrlo jednostavni kako ne bi odstupali od vaše neutralne boje i oblika noktiju, te i ostali sofisticirani kao i do sada.

Ukoliko ste pak ljubitelj frenča, dodajte mu malo boje ljubavi – crvene. Kako je u trendu minimalistički frenč predlažemo vam da upravo ovaj trend iskoristite, ali ga ponesete u crvenoj boji. Ovako se vaši nokti neće previše isticati, a opet će biti dovoljno romantični i strastveni i asociraće na mesec ljubavi.

Naravno, uvek ih možete dodatno ukrasiti jednostavnim detaljima kao i u prethodnom slučaju.

Zanimljiv trend, koji neodoljivo asocira na ljubav i savršen je za ljubitelje frenča jeste i tzv. srcasti frenč, frenč koji svojim oblikom neodoljivo podseća na oblik srca. Ovaj frenč možete poneti kako u beloj tako i u drugim bojama, ali vam mi savetujemo da ne odstupate previše (birajte eventualno crvene, krem, crne nijanse) kako biste zadržali svoj jedinstven stil i eleganciju.

Jednako elgantni i vrlo primetni biće i (a)simetrični noktići koje možete obojiti jednim delom u crvenu boju, dok ćete trugu ostaviti u prirodnoj boji, odnosno liniju možete blago povući nakoso iz ugla nokta. Ovi nokti privući će ogromnu pažnju svojom neobičnošću, kontrastom boja, a opet će izgledati tako elegantno i seksi.

Kontrast možete primeniti i tako što ćete nekoliko noktiju prefarbati u crveno dok ćete jedan do dva nokta nalakirati u nude tonovima. Na nokte nude tonova možete dodati i sitan detalj u crvenoj boji, a upravo taj kontrast izuzetno će se istaći i uneti u svakodnevicu dozu ljubavi i romantike.

Photo by Designecologist from Pexels

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više