NAPRAVITE MODERNE PROLEĆNE FRIZURE UZ POMOĆ OVA 4 AKSESOARA ZA KOSU!

od Marijana

Ponekad sasvim jednostavne i brze frizure mogu postati vrlo upadljive i izazovne ukoliko ih ukrasite efektnim aksesoarima za kosu. Neke od najpopularnijih donosimo vam u nastavku.

Najjednostavniji način da oblikujete svoju kosu ukoliko vam baš i nije dan jeste da je lagano prikupite sa strane, ili pak uvrnete nekoliko puta i pričvrstite sada već ponovo vrlo popularnom plastičnom šnalom.

FRIZURA UZ POMOĆ STARE PREPOZNATLJIVE PLASTIČNE ŠNALE

Plastične šnale sada se kreiraju u neverovatnim dezenima, savršenih oblika i upadljivih boja i vrlo je lako naći onu koja će se tako dobro uklopiti uz svaki outfit. Možete da odaberete klasičnu belu, ili pak šnalu nalik slonovači, pa i one animal dezena. S druge strane možete eksperimentisati zlatnom šnalom, odnosno različitim cvetnim dezenima ovoga proleća, i što je najbitnije, uz ovako efektan aksesoar ništa vam više nije potrebno. Nekoliko poteza rukom i vi ste spremni. Uverite se i sami.

PRIRODNI REP I SATENSKA TRAKA

Još jedan sjajan način da obuzdate kosu i načinite od nje neverovatnu frizuru jeste da je svežete u nizak zalizan rep, ili da pak taj rep podignete visoko i ostavite ga tako „neurednim“ začinivši ga elegantnom satenskom trakom.

RASPARENI RAJFOVI

Za smelije dame koje su sklone eksperimentisanju predlažemo ovu sjajnu frizuru koja je dodatno naglašena rasparenim rajfovima koji se pak tako sjajno uklapaju čineći savršenu „kompoziciju“ na glavi. Oba vrlo efektna, moderna i elegantna, u ovakvoj kombinaciji predstavljaju dupli pogodak, zar ne?

ELEGANTNE UKOSNICE

Za romantične duše i dame visokog stila takođe predlažemo još jedan sjajan aksesoar u vidu mnogobrojnih ukosnica koje ćete načičkati na svoju kosu odnosno frizuru. Zlatne ukosnice, ukosnice sa biserima, kopčama, gravurom učiniće vašu frizuru vrlo moćnom i neobičnom, ujedno joj pružajući posve romantičan i prolećan izgled…

Photo by lexie janney on Unsplash

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više