POSLE OBLAK OGLEDALA NA RED JE DOŠLO OGLEDALO POPUT MESECA

od Marijana

Posle oblak ogledala, koje je postalo pravi hit na društvenim mrežama, stiže nam još jedan zanimljiv diy projekat dekorisanja ogledala tako da neodoljivo podseća na tlo Meseca.

Ovo tzv. mesečevo ogledalo možete kreirati uz pomoć različitih materijala kao što su deblji slojevi tempera, te i polimerna glina kao najbezbednije varijante. Pored toga biće vam potrebne opciono tempere kao i kamen ili drvena špatula za oblikovanje mase (kreiranje neravnina).

Napominjemo da svaki diy projekat treba pažljivo da odabirate i da prilikom kreiranja predmeta dobro upoznate sredstva sa kojim radite kako ne bi došlo do nekih neželjenih posledica. Dakle, zaštitne rukavice, svež vazduh, zaštitna maska obavezni su ukoliko su sredstva jaka i potencijalno opasna!

U narednom slučaju odabrali smo najjednostavniji i najbezbedniji način, a video možete pogledati u nastavku klikom na LINK.

OSLIKAJTE NAJLEPŠE PROLEĆNE SAKSIJE ZA CVEĆE

Fotografija: Printscreen Youtube Channel Sunny Steph

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više