MUST HAVE AKSESOARI OVOGA PROLEĆA

od Marijana

Ovoga proleća ideali kao što su smelost, autentičnost i sloboda apsolutni su primat u svetu mode. U nastavku vam donosimo tri aksesaoara koji svaki pojedinačno oslikavaju jedan od njih.

Da bismo dosegli autentičnost svakako moramo biti drugačiji, posve svoji, da damo odevnoj kombinaciji određeni pečat.

RASPARENE MINĐUŠE

Kada je aksesoar u pitanju, ovoga proleća istaknite svoju autentičnost uz pomoć smelih rasparenih minđuša. One iako različitog oblika, dezena i boja, zapravo predstavljaju na vašem licu savršen sklad i pomalo buntovništvo na koje niko neće ostati imun. Odaberite par ovog nepara i videćete kako će vaša kombinacija dobiti sasvim novu energiju, a vi moćom kojom ćete pokoriti modnu scenu. Rasparene minđuše možete praktikovati u paru, a takođe ih možete kombinovati i na jednom uvetu kao niz od nekoliko njih.

ČARAPA ČIZME

Smelost je nositi visoku potpeticu i nesmetano obavljati jutarnju kupovinu ako nas pitate. A smelost je i kombinovati čizmu uz prolećne kombinacije. Za vas smele postoji jedan savršen par koji ćete vrlo lako ukombinovati uz sve. U pitanju su tzv. čarape čizme, uske čizme do listova koje će odlično pristajati uz široke pantalone, haljine, suknje, a koje ćete sigurni smo već na prvu zavoleti i nabaviti ih u svim bojama.

KAIŠ TORBA

Sloboda je ne vući za sobom pretešku torbu u kojoj ko zna šta se sve potrebno, ali i nepotrebno nalazi. Stoga nam sa modne piste stiže ovaj vrlo praktičan detalj u vidu kaiš torbice u koji ćete moći da smestite najnužnije sitnice, a koji će vam omogućiti da nesmetano šetate, koristite ruke i budete slobodni. O njegovoj estetskoj lepoti ne moramo ni da govorimo. Savršeno će se uklopiti bukvalno uz sve!

Naslovna: Photo by Flaunter on Unsplash

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više