TRI NIJANSE KARMINA KOJE RADO NOSIMO OVOG PROLEĆA

od Marijana

Ukoliko volite da nosite karmin na usnama ovoga proleća svoju kolekciju obavezno obogatite nekom od narednih nijasni.

Prolećne nijanse koje dominiraju gotovo iz sezone u sezonu zasigurno su one koje neodoljivo podsećaju na cveće i zemlju, asocirajući tako upravo na buđenje prirode. Međutim, ovoga puta nijanse koje su u trendu odstupaju od toga i donose nam jednu sasvim drugu energiju.

KARMIN BOJE CIGLE

Karmin zagasite narandžaste boje koji neodoljivo podseća na ciglu postao je trend broj 1 ovoga proleća. I mada je nesumnjivo iz palete zemljanih i vatrenih nijansi ovaj karmin ističe se svojom pastelnom notom koja tako dobro pristaje gotovo svima. Svetlijim damama će ova boja nesumnjivo istaći oči, dok će tamnopute dame ovim karminom istaći svoje usne i osmeh.

SATEN ROZE KARMIN

Druga izuzetno popularna nijasna, koja predstavlja granicu nežnosti i urbanosti jeste i ova saten roze boja. Boja koja se presijava poput satenske trake i koja svojim roze tonom ističe romantične i nežne duše, s druge strane svojim odsjajem pružiće damama potpuno neodoljiv drama look. Ovaj karmin vrlo se lako može kombinovati uz natural look, ali i uz onaj drama izgled gde ističemo svoje oči.

KARMIN BOJE MESA

Karmin koji je ipak nezamenljiv i koji se koristi tokom svih sezona jeste karmin boje mesa, odnosno nude nijanse braon, krem, narandžaste boje. Ove nijasne istaći će vaše pune usne ili ih pak dodatno učiniti punijim ukoliko ih uokvirite dobrom nude olovkom gde ćete prikriti liniju sadašnjih usana. S druge strane ovaj karmin pružiće dodatnu svežinu vašem svakodnevnom izgledu, dok će u večernjim satima, savršeno pristajati uz intenzivna svetlucava rumenila i zlatne, šljokičave senke.

Flower photo created by freepik – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više