TRI PROLEĆNE FRIZURE KOJE ĆEMO RADO NOSITI

od Marijana

Ovoga proleća budite slobodne, šik i svoje.

ŠIŠKE NA STEPEN

Frizura koja je postala trend sezone i to zahvaljujući čuvenoj pevačici Beyonce jeste i takozvana money piece hair tj. frizura koja predstavlja šiške na stepen, koje su dodatno naglašene pramenovima da li samo na tom mestu ili po celoj kosi. Iako sam naziv nema velike logike sa frizurom, zapravo, stručnjaci navode kako je ova frizura dobila upravo ovaj naziv iz razloga što farbanjem samo ovog dela kose vi zapravo štedite novac, a dobijate sasvim popularnu frizuru.

Budući da je prolećni slogan slobodne, šik i svoje, neka vaše šiške budu poprilično talasaste i pune volumena kako bi istakle vašu divlju strast, slobodu i enegriju.

RAZBARUŠENA BANANA FRIZURA

Još jedna frizura, ali i aksesoar koji se vratio na velika vrata jeste i velika šnala i nama poznata banana uvrnuta punđa koja je ovoga puta razbarušena i vrlo proizvoljna. Nabavite svoju ukrasnu šnalu, urolajte lagano kosu i pustite da tako“neuredna“ pada niz punđu ili pak samo proizvoljno zahvatite svoju kosu u nisku punđu i čvrsto je zahvatite šnalom.

„NEUREDNA“ PUNĐA

Kada smo kod neurednih frizura, neuredna ili tzv. „messy“ punđa čini nam se nikada neće izaći iz mode. Visoka, niska, sa strane, dve podignute punđe, nije važno, bitno je samo da svojim slobodnim pokretima urolate kosu i dobro je pričvrstite trakom za kosu. A šta sa ostacima kose koji padaju na sve strane? Baš ništa, njih ostavite da načine magiju i oblikuju jedinstvenu, samo vašu frizuru.

Photo by Rod Long on Unsplash

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više