NEMATE VREMENA, A ŽELITE UPADLJIVU FRIZURU? OVA JE PRAVI IZBOR ZA VAS!

od Marijana

Na Tik-toku definitivno možemo pronaći svašta. Tako smo, skrolujući kroz mnogobrojne videe, naleteli i na ovaj sjajan trik koji je objavila devojka pod oznakom @milenapui, a koji otkriva kako u kolima, za svega nekoliko trenutaka nastaje neverovatno lepa i elegantna frizura.

Ona je, naime, sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila video (koji je do sada pregledalo preko 2 miliona ljudi) u kojem daje kratak tutorijal kako u kolima napraviti frizuru u svega nekoliko koraka. Budući da nemamo svi mogućnost da baš u kolima figarom oblikujemo frizuru ovo ipak možemo učiniti u svom domu, ali nesumnjivo je da vrlo brzo i lako možemo dobiti frizuru koja neće proći nezapaženo.

Kako? Vrlo jednostavno? Skupite rep u neobaveznu visoku punđu, a zatim izvucite nekoliko pramenova duž lica (od čela ka ušima). Uvijte u intenzivne i tanane lokne pramenove, rukom ih malo zagladite ili razbarušite i vaša frizura je spremna!

Photo by Luriko Yamaguchi from Pexels

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više