Već možemo da naslutimo koje će četiri boje LAKA ZA NOKTE biti apsolutni HIT LETA 2021.

od Marijana

S početkom lepog vremena počeli smo i sa pripremama za dugoočekivano leto. S tim u vezi donosimo vam četiri boje laka za nokte za koje se već uveliko predviđa da će biti apsolutni trend sezone.

Jednobojni lakovi, tanki, gotovo neprimetni frenč i jednostavne linije elegantan su izbor koji je sve popularniji iz sezone u sezonu. Pored toga, kada je oblik noktiju u pitanju sve više dama odlučuje se za duge, ali ovalne nokte sa blagim špicem pri vrhu (tzv. almond nails, nokti u obliku badema). Što se izbora boja tiče, dominiraju pastelne nijanse toplih i prirodnih boja.

VATRENA NARANDŽASTA

Jedna među najpopularnijim bojama koja se predviđa za ovu letnju sezonu jeste vatreno narandžasta, odnosno zagasita pastelna intezivna narandžasta koja neodoljivo podseća na žar vatre. Ova nijansa sjajno pristaje upravo zaobljenim noktima, a može se praktikovati i kao sjajan izbor boje za elegantan letnji frenč koji će pobuditi dodatnu vatru i toplinu u vama.

ŽALFIJA ZELENA

Za one jednostavne, svedene dame koje vole neutralne boje i ne toliko intezivne boje, predlažemo ovu sjajnu nijasnu zelene boje poznatiju i kao žalfija zelena, budući da neodoljivo podseća na listove ove lekovite biljke. Ova nežna, gotovo pastelna, svetla nijansa sjajno pristaje preplanulom telu, ali i neutralnim bež, bledim i belim nijansama koje tokom leta vrlo rado nosimo.

BEJBI PLAVA

Boja koja će najviše istaći preplanuli ten i koja će sjajno pristajati uz sve casual outfite jeste bejbi plava, nežna svetloplava boja mora, oblaka, koja će vašem izgledu pružiti dodatnu energiju i notu prirodnosti i energičnosti. Baš kao i narandžasta ova boja sjajno pristaje ovalnim noktima, ali i kao boja laka za elegantan frenč, a idelno se kombinuje uz casual varijante koje podrazumevaju svetle boje i džins.

Ukoliko leti praktikujete nakit savetujemo vam da bejbi plave nokte kombinujete sa srebrom, dok vatrenonarandžastu birajte uz svoj zlatni nakit.

BARBI PINK

Najintezivnija, najupadljivija i sve popularnija nijansa laka s dolaskom lepog i sunčanog vremena jeste i ova barbi pink, intezivna pink, gotovo fluoroscentna nijansa. Za one smelije dame koje vole upadljive nijasne predlažemo da ovaj lak ponesu preko celih noktiju, dok one malo svedenije dame mogu odabrati ovaj lak kako bi u kombinaciji sa neutralnim bojama i prozirnim lakom kreirale zanimljive detalje i linije po svojim noktima (fotografija 2).

Background photo created by wirestock – www.freepik.com

Slični tekstovi:

DONOSIMO VAM 15 NOVIH PROLEĆNIH MANIKIR IDEJA U PASTELNIM TONOVIMA

MANIKIR INSPIRISAN BOMBONAMA

0 komentar
0

Slični članci