Kamping oaza nadomak NOVOG SADA u samom podnožju Nacionalnog parka FRUŠKA GORA

od Marijana

Ukoliko ste rešili da se ovoga leta okušate u kampovanju ili ste već iskusan kamper i imate želju da istražite nova mesta i kampove, jedan koji morate posetiti je i Eko kamp Fruška gora nedaleko od Novog Sada, nadomak izletišta Stražilovo na Fruškoj Gori.

Eko kamp Fruška gora nastao je sa ciljem da svojim posetiocima ponudi uređen prostor za odmor, druženje i rekreaciju u prirodi. Po svojim karakteristikama namenjen je različitim potrebama svih posetilaca: onima koji žele da borave u uređenoj prirodi uz roštiljanje i društvene igre, onima koji žele da dožive kamperski život u šatorima i kamp prikolicama, iskusnim kamperima kojima je boravak „pod vedrim nebom“ način života, mališanima koji boraveći u kampu mogu da istražuju prirodu i nauče osnovne trikove života u istoj.

S obzirom da se Eko kamp Fruška gora prostire na 20 000 kvadratnih metara, a da ograđenost tog prostora nudi željenu privatnost, kamp je idealno mesto za kreativne i inovativne proslave u prirodi, organizovanje rođendana, tim bildinga i drugih vrsta proslava u prirodi.

Kako navodi menadžerka kampa Danijela: Posebno smo ponosni na negovanje kamperskih aktivnosti koje su nepravedno pomalo zaboravljenje u našoj zemlji. Kampovanje je idealna prilika da se potpuno izmestite iz svakodnevice i iskustite, barem na nekoliko dana, život u prirodi i u saglasju sa prirodom. Buđenje uz miris trave, cvrkut ptice, celodnevni boravak u prirodi i završetak dana napolju, na svežem vazduhu, sigurno jeste najbolji način da doživite prirodu u pravom svetlu.

U ponudi kampa nalaze se mesta za roštiljanje sa instaliranim roštiljima za besplatno korišćenje, drvene klupice i stolovi pod nadstrešnicom, dečije igralište, parking, kompletan sanitarni čvor sa protočnom toplom vodom (mašina za pranje i sušenje veša, tuš kabine), mogućnost priključivanja na električnu energiju.

Ono što je izuzetno važno tokom letnjeg perioda da se prostor redovno kosi i trava tretira protiv krpelja.

Radno vreme Eko kampa Fruška gora je od 7 do 21h, a sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu u narednom LINKU.

Food photo created by master1305 – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više