DEZENI KOJE ĆEMO NOSITI OVOG LETA

od Marijana

Ovoga leta u modi su vintage dezeni, kao i neprevaziđena romantična cvetna nota.

Ukoliko ste u potrazi za novim modnim komadima obavezno bacite pogled na tekst na LINKU. Pored komada koji će biti nezaobilazni ovog leta, tu su i boje i dezeni koje ćemo najradije birati:

CRNO-BELE TUFNE

Da li pod uticajem čuvene diznijeve junakinje Kruele Devil i čuvenih dalmatinaca, ali crno-bele tufne postaju apsolutni modni trend kada su dezeni u pitanju. Male ili velike tufne u kombinaciji ovih dveju boja nosićemo gotovo na svemu, a neretko ćemo ih kombinovati uz baš on e šarene komade za koje nikada ne bismo rekli da ih je moguće ukombinovati.

ŽUTO-BELE ŠTRAFTE

Pored tačkastog vintage dezena tu je još jedan neprevaziđeni vintage momenat koji se vraća na velika vrata, u pitanju su pruge koje ćemo nositi kako na svojim haljinama tako i na pidžamama te laganim, letnjim pantalonama i odelima. U kombinaciji sa pastelnim, zemljanim tonovima, svetle, bele pruge pružiće letnji dašak svakoj kombinaciji, a rado ćemo ih nositi uz senf žutu, te mornarsko plavu boju.

SITNE BELE RADE

Iz sezone u sezonu cvetni dezen je sve popularniji. Ovog leta, nosićemo ga u nešto svedenijoj formi u vidu sitnih cvetnih motiva na pastelnim tonovima. Najdominantnije među cvetnim motivima zasigurno će biti bele rade, koje u kombinaciji sa nebi plavom i sličnim pastelnim žutim, roze i zelenkastim tonovima pružaju sjajan i u isto vreme nežan kontrast.

Photo by Maksim Goncharenok from Pexels

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više