ČETIRI NETFLIXOVE SERIJE KOJE ĆETE ODGLEDATI U JEDNOM DAHU

od Marijana

U potrazi ste za savršenom serijom koja će vas dodatno opustiti ovog leta? Želite nešto pitko, opuštajuće i kvalitetno, dok vam se u isto vreme gleda nešto energično i nesvakidašnje. Imamo sjajne predloge za vas.

Netflix je protekle godine izbacio baš sjajne naslove i mi smo ih u jednom dahu odgledali. Verujte nam na reč, i vi ćete!

The Queen’s Gambit

Sjajna priča o mladoj šahistkinji i njenom usponu od devojčice iz doma u pretalentovanu mladu damu svetske popularnosti. Priča o strasti prema šahu, o usponima i padovima, o porodici, prijateljstvu, ljubavi. Priča o devojci koja sazreva i koja svoj život posvećuje ovom sportu. I ukoliko niste možda neki ljubitelji šaha, ova priča nateraće vas da ga zavolite i da uživate u sjajnim scenama partija i napetosti same igre. Sjajna muzika, kostimi i glumačke sposobnosti držaće vašu pažnju neprestano dok će vas napetost igre naterati da gledate epizode jednu za drugom bez pauze…

Bridgerton

Ukoliko volite ljubavne limunade ova priča savršen je izbor za vas. Lagana romantična priča o sazrevanju mladih plemićkim momaka i devojaka, njihovim ljubavima, nadmetanjem, porodičnim dramama, praćenim misterioznom „spisateljicom“ koja doznaje sve njihove tajne i svakodnevno o njima izveštava u dnevnom listu. Budući da se radnja odigrava u ranom 19. veku kostimi, scenografija i muzika savršeno su dočarali ovu epohu, dok će senzualne scene mladih junaka i junakinja nesumnjivo podsetiti na sadašnja filmska ostvarenja poput 365 dana, 50 Nijansi sive… Strast, intrige, mladalačka lepota i naivnost, praćeni porodičnim sukobima i staleškim pitanjima načiniće savršen zaplet koji ćete s nestrpljenjem iščekivati da bude odmršen. A hoće li uopšte?

The Crown

Sjajan serijal o britanskoj kraljevskoj porodici koji prati kompletan život i period vladavine aktuelne britanske kraljice Elizabete, ali i drugih članova njene porodice. Serija u kojoj ćemo ponovo ispratiti važne trenutke i političku situaciju tokom njene vladavine, ali i vladavine njenih prethodnika. Burni životi naslednika: ljubavni trougao, život princeza, mladih prinčeva, školovanje, hobiji, rekonstrukcija istorijskih događaja i stvarnih dešavanja pružiće ovoj priči sve ono što će nas bukvalno zakovati za ekran… Da ne pominjemo bogatu scenografiju, kostime i neverovatnu fizičku sličnost glumaca i njihovih junaka.

Lupin

Akciona serija, prepuna dobrog humora, adrenalina i sjajne glume francuskog glumca Omara Sy. Priča o džentlmenu lopovu, dopadljivom, šarmantnom „negativcu“ koji je skovao velik plan kako da ukrade vrednu ogrlicu od moćnika (mogli bismo reći većih lopova, no što je on). Ne nalikuje vam na malo na Robin Huda?

Upravo zato ovaj junak postaje miljenik lopov koji će u 10 epizoda upadati u neverovatne situacije gde će se koristiti blistavim umom, lopovskim trikovima i hrabrpšću, a da li će doći do plena? Hoće li biti nekih posledica?

Photo by Charles Deluvio on Unsplash

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više