SJAJNE IDEJE ZA NAJROMANTIČNIJI LETNJI DEJT!

od Marijana

Leto je savršeno vreme za ljubav! Za prve dejtove i raspaljivanje starih emocija koje su se možda dobro ušuškale i zatajile tokom zime. Zato smo osmislili za vas 4 romantične ideje za prvi dejt koji će zasigurno ostati upamćen i nezaboravan!

Za početak hajmo u prirodu!

PIKNIK U PRIRODI/NA VODI

Dejt u prirodi ili na vodi sjajan je način da oborite svog partnera sa nogu budući da ćete biti u okruženju koje vam obezbeđuje apsolutan mir i posvećenost jedno drugom. Uz laganu piknik hranu i piće, uz šum vode ili cvrkut ptica, uživaćete u razgovoru, upoznavanju, ali i opuštanju… Ukoliko ste oboje avanturisti po prirodi začinite svoj dejt iznenadnim kupanjem ili pešačkom turom po prirodi u okolini!

BIOSKOP NA OTVORENOM

Ukoliko je vaš partner filmofil, a i vi volite da pogledate dobar film upotpunite ovaj doživljaj bioskopom na otvorenom. Ukoliko u okruženju nemate takav prostor i gledanje filma sa laptopa pod otvorenim nebom (sa zvezdama) u toploj letnjoj noći, biće jednako prijatan doživljaj i nezaboravan dejt za vas dvoje.

PEŠAČKA TURA

Ukoliko ste društveni tip i volite da se socijalizujete kontaktiraj obližnje planinarsko udruženje i prijavi tebe i svog partnera na neku nezaboravnu pešačku turu. Nesumnjivo je da ćete uživati i novim poznanstvima, prirodi, aktivnosti, ali i skrivenom flertovanju u masi, zašto da ne?!

KRATKO VIKEND PUTOVANJE

Za avanturiste predlažemo i kraće vikend putovanje do obližnjeg grada u kojem ćete uživati u ulozi stranaca, posetilaca. U kojem ćete upoznavati grad, kulturu, vajb stanovnika… Nesumnjivo je da će vas putovanje zbližiti i pružiti mogućnost da se iskažete i opustite u nepoznatom okruženju.

KUHINJA

Možda zvuči suludo, ali prvi dejt u sopstvenoj kuhinji zapravo je sjajan način da se opustite i upoznate. Odaberite sastojke nekok zahtevnijeg jela koje ćete tokom večeri zajedno pripremati. Pustite laganu muziku i sipajte čašu dobrog vina. Uz pripremu hrane možete se dodatno zabaviti i igricama upoznavanja poput onih Nikad nisam i Ili/Ili…

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više