INFLUENSERKA JE OTKRILA TRIK KAKO POSTIĆI EFEKAT MAČJIH I LISIČIJIH OČIJU!

od Marijana

Viralni video influenserke Hayley Bui koji je objavila na svojoj društvenoj mreži Instagram do sada broji oko 90 000 lajkova, što imlicira da je broj pregleda možda i do 5 puta veći! U pitanju je makeup tutorijal u kojem ona stavlja ajlajner na dva načina – tako da istakne tzv. lisičje (kose) i kod nas poznate mačje (širom otvorene) oči.

Uz jednostavne poteze četkicom i braon senkom, potezom crnim ajlajnerom, razlici u samo uglu nanošenja istih, ona je na svom licu postigla dva u potpunosti suprotna, a opet tako savršena efekta koje lako može da kombinuje sa prilikama i drugim makeup izborima koje praktikuje.

I dok za lisičje oči praktikuje senku nakoso i ajlajner od sredine oka koji se ka kraju širi i oštri u špic, a u u uglu oka kod nosa takođe tankom linijom ističe u špic, za mačji oblik očiju ona praktikuje senku na celom kapku, ajlajner od početka do kraja oka sa malo debljom linijom na samoj sredini i pri kraju oka koji se takođe, ali dosta slabije zaoštrava.

Kako to čini pogledajte u nastavku:

Sale photo created by Racool_studio – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više