JESENJI MAKEUP TRENDOVI KOJE OBOŽAVAMO!

od Marijana

Na neke smo navikli, a neki su nas poprilično iznenadili… Makeup jesenji trendovi umeju da budu sve samo ne dosadni i nude!

Mada smo navikli da jesenji makeup trendovi budu vrlo jednolični, ova godina donela nam je neke nove trendove i slobode za koje ranije nismo imali baš toliko hrabrosti. Intezivno, šljokičavo, vatreno i smelo… Ovako bismo mogli da opišemo šta nas čeka u predstojećem periodu!

SEDEFASTE SENKE

Ove jeseni u modu se vraćaju sedefaste, šljokičave senke u rozikastim, zemljanim i vatrenim nijansama u kombinaciji sa prirodnim izgledom i blagim rumenilom… Ovaj izgled omogućiće vam da sijate i bez previše šminke na sebi, gotovo bez pudera, ajlajnera i maskare, samo uz ove neverovatne tonove koji će vam širom otvoriti pogled i zasijati zenice! Moćno, zar ne?

Woman photo created by freepik – www.freepik.com

PEGICE

Kada govorimo o prirodnom izgledu, negovana, prirodna koža sa svim svojim nesavršenostima će ove sezone biti najvažnija. Prirodne ili pak lažne pegice svakako su jedna od njenih osobenosti i lepota koja pruža izgledu taj prirodan, nežan i posve zdrav izgled.

Close-up attractive naked gentle redhead woman freckles touch skin tenderly smiling camera relieved sensually, accomplished clean skin condition, lead active healthy lifestyle authentic beauty.

PRIRODNE OBRVE I NEON LOOK

Uz pegice tu su i prirodne obrve koje nikako nećemo docrtavati, oblikovati previše niti češljati. Čupave, nejednake, ali naše svakako su nešto što će istaći našu prirodnu lepotu i što će se savršeno uklopiti uz zavodljiv pogled uokviren ovim moćnim neon senkama intezivnih nijansi. I dalje bez previše pudera, rumenila, ajlajnera pa ni maskare, efektan izgled dostižemo uz boje, prirodne linije i sve te asimetričnosti i nesavršenosti na licu!

Photo by Keith Lobo from Pexels

Woman photo created by lookstudio – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više