Predstavljamo vam učesnike PRVOG EKO ART KAMPA na Fruškoj gori

od Marijana

U period od 08. do 13. novembra Stražilovo je postalo dom za više od 10 vrsnih umetnika, koji su u prostorijama gastro-rekreativnog centra nadomak Eko Kamp – Eco Camp Fruška Gora uživali u svim lepotama prirode. Inspirisani njome, njenim jesenjim koloritom, ali i dobrom atmosferom i medjusobnom razmenom iskustava i emocija, nastalo je tako na desetine predivnih umetničkih dela koja će ostati da svedoče o danima provedenim na obroncima ove panonske lepotice…

Više o samom događaju možete pročitati na LINKU, dok vam u nastavku teksta predstavljamo deo učesnika, kao i njihove umetničke radove nastale u okviru ove jedinstvene i prve po redu Eko Art Kamp slikarske kolonije.

RADULE BOŠKOVIĆ – Slikar-grafičar

Rođen u Novom Sadu 1954. godine. Diplomirao 1978g. na Fakultetu za Primenjene Umetnosti u Beogradu. Član ULUV-a, Likovnog kruga Petrovaradina i Art-Direktor Kluba Vojvodine. Izlagao na više kolektivnih izložbi i preko pedeset samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učesnik na više kolonija u zemlji i inostranstvu.

SLAVA SLAVOLJUB RADIVOJEVIĆ – Akademski slikar (Samostalni umetnik)

Rođen u Šapcu, živi u Beogradu. Dobitnik više nagrada u zemlji i inostranstvu. Samostalno i grupno izlagao po zemlji i inostranstvu.

DRAGAN BARTULA – Likovni umetnik

Rođen u Sokolcu 1959. Godine. Živi I radu Loznici. Član ULUS-a. Izlagao na 65 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Dobitnik više nagrada, kao i Vukove nagrade. Učesnik više likovnih kolonija.

TATJANA BLAGOJEVIĆ – Likovni pedagog

Rođena u Beogradu 1970. godine. Završila školu Likovnih i Primenjenih Umetnosti u Beogradu. Radi kao likovni pedagog. Izlagala na samostalnim i grupnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Bavi se fotografijom, scenografijom i modom.

BORIVOJ POPRŽAN – Grafičar – slikar

Rođen u Novom Sadu 1954. godine. Član UPIDIV-a, Likovnog kruga Petrovaradinske Tvrđave. Izlagao na 49 samostalnih i oko 110 kolektivnih izložbi. Dobitnik Vukove nagrade za kulturu.

ALEKSANDAR DEVIĆ – Slikar – grafičar

Rođen u Beogradu 1954.godine. Diplomirao na Fakuletu Primenjenih Umetnosti u  Beogradu 1978 godine. Član ULUS-a. Izlagao na samostalnim i grupnim izložbama u zemlji i inostranstvu. Učesnik više likovnih kolonija.

MILAN PIVNIČKI – Akademski slikar

Rođen u Srbobranu , živi u Novom Sadu. Završio Akademiju i post diplomske studije u Beogradu. Imao više zajedničkih i samostalnih izložbi.

SNEŽANA MANDIĆ – Akademski slikar

Rođena u Novom Sadu 1981. godine. Akademski je slikar i Profesor likovne kulture. Član SULUV-a. Izlagala na više kolektivnih izložbi.

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više