BRZE ZIMSKE FRIZURE KOJE MORATE ISPROBATI

od Marijana

U potrazi ste za jednostavnom, brzom, a tako efektnom frizurom ove zime? Ne propustite onda našem predloge u nastavku.

Budući da naša kosa tokom zime postaje osetljivija, češće opada i zahteva posebnu negu i što manje tretiranja fenom, te različitim aksesoarima, jednostavne i lake frizure su nešto čemu bi trebalo najčešće da pribegavamo.

HLADAN BALEJAŽ (COOL BALAYAGE)

Kako biste imali savršenu frizuru tokom cele sezone, a da je ne morate praviti svakodnevno ili na nedeljnom nivou, predlažemo vam da uradite ovaj predivan hladni balejaž koji će biti toliko efektan i moćan da vam ni jedan dodatni aksesoar neće biti potreban. Hladna sezona zahteva dakle i hladne tonove, te i ove upadljive bele, sive pramenove koji neodoljivo podsećaju na zimu, te sneg u kosi.

Budući da svako tretiranje kose farbom isušuje kosu ne zaboravite da je hranite uljima i tretirate maskom za kosu.

NEOBAVEZNA PUNĐA

Zaboravite na zatezanja kose i one čvrste elastične gumice od kojih vas zaboli teme na glavi. Takve frizure gotovo sigurno će uticati da vam se kosa lomi te opada mnogo više, što dodatno uznemirava u zimskom periodu.

Umesto toga zamenite svoje gumice nežnim svilenim trakama ili maramama kojima ćete blago prikupiti svoju kosu i kreirati tako vrlo jednostavne, a tako upadljive „neuredne“ punđe.

BUBBLE PLETENICA

Ukoliko imate neki važan događaj ili izlazak i želite efektnu frizuru. Jedna takva, koju ne preporučujemo kao svakodnevni izbor (budući da utiče na lomljenje kose ukoliko je pravite sa gumicama), jeste i ova bubble pletenica.

Ono što je svakako prednost ove frizure jeste što je možete napraviti u svom domu (verziju 2.) i što ne zahteva previše muke i tretiranja kose jer ju jednostavno svežete na više mesta i blago zgusnete kako biste dobili taj efekat balončića.

Više o frizuri čitajte na LINKU.

NEUREDNA FRIZURA (MESSY HAIR) UZ DODATAK ŠNALE

Još jedna efektna frizura za izlazak i večeru jeste i već gorepomenuta messy punđa (neuredna punđa) koju ćete naglasiti jednostavnim aksesoarom kao što su ove masivne ukosnice i šnale štipaljke sa slike.

Woman photo created by svetlanasokolova – www.freepik.com

Slični članci

Ova web stanica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitajte više